Binance’den LUNC Yatırımcılarını Heyecanlandıran Yakım Müjdesi: Fiyatta Yüzde 50 Yükseliş

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Terra Classic (LUNC) alım satımlarından alınan işlem ücretlerinin %0,1’ini LUNC yakımı için kullanacak.

Binance’in 26 Eylül tarihinde resmi kanallardan yaptığı açıklamaya göre LUNC spot ve marjin alım satımlarından alınan işlem ücretlerinin %0,1’lik kısmını LUNC yakım adresine gönderecek.

Açıklamada, yakılacak LUNC miktarının Tether (USDT) cinsinden değerini blockchain kimliğiyle birlikte her hafta duyurulacağı belirtildi. Binance ayrıca, LUNC’nin toplam işlem ücretlerinin hesaplanmasını her haftanın pazartesi günü yapacağını ve raporun her hafta salı günü yayımlanacağını söyledi.

LUNC üzerinden işlem yapılan bütün paritelerde (USDT, BUSD, vb.) alınan işlem ücreti her pazar anlık fiyata göre LUNC’ye dönüştürülecek. Ayrıca, işlem ücretlerinde kullanılan BNB indirimi bu durumu etkilemeyecek.

Coingecko verilerine göre haberle birlikte %50’ye yakın yükseliş yaşayan LUNC, yazım esnasında 0,000292’den işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den LUNC Yatırımcılarını Heyecanlandıran Yakım Müjdesi: Fiyatta Yüzde 50 Yükseliş
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!