Binance LUNC Yakım Kararını Duyurdu, LUNC Fiyatı Anında Fırladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mayıs ayında çöküş yaşayan ve dolaylı olarak Bitcoin’in (BTC) ve kripto para piyasalarının da bu çöküşe ortak olmasına neden olan Terra blok zincirinin yerel token’ı LUNC, Terra kurucusu Do Kwon hakkında Interpol’ün kırmızı bültenle arama kararı çıkarmasıyla birlikte sert düşüş yaşadı. Gelen düşüşlerle birlikte endişelendiren LUNC tarafında kritik bir gelişme yaşandı ve işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, LUNC spot ve marjın alım satım işlemlerinden sağlanacak tüm işlem ücretlerinin LUNC yakım adresine gönderileceğini duyurdu.

BINANCE’TAN GELEN YAKIM AÇIKLAMASI

Binance daha önce yakım mekanizması için katılım seçeneği sunma yolunu tercih etmişti. Yani LUNC işlemlerinde gerçekleştirilecek yakım, kullanıcıların isteğine bağlı olarak yapılacak ve tüm işlemlerde otomatik şekilde yakım uygulanmayacaktı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu karardan vazgeçtiklerini duyurdu ve bunun sebepleri de LUNC topluluğunun memnuniyetsizliği, geliştirmenin biraz zaman alacak olması ve etkili bir çözüm olmayacağı olarak sıralandı. Alınan son kararla birlikte Binance üzerinde LUNC/BUSD ve LUNC/USDT spot ve marjin işlem çiftlerinden sağlanacak alım satım ücretlerinin tamamı yakılarak dolaşımdan çıkarılacak.

LUNC FİYATI FIRLADI

Lunc Fiyat Yukselis

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada, “Bu, tüm kullanıcılara karşı adil olmamızı sağlayacak. Alım satım deneyimi ve likidite aynı kalırken, Binance topluluğun istediği gibi LUNC arzının azalmasına katkıda bulunabilecek” sözlerini dile getirdi. Binance’tan gelen açıklamadan kısa bir süre sonra LUNC fiyatında yaklaşık yüzde 40 oranda artış yaşandı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance LUNC Yakım Kararını Duyurdu, LUNC Fiyatı Anında Fırladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!