Bank of America’ya (BAC) Göre Stablecoin Girişleri Bir Geri Dönüş Sinyali Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bank of America’ya (BAC) göre dijital varlıklar, küresel faiz oranları yükseldikçe değer kaybeden risk varlıkları olarak hareket etmeye devam ediyor.

Kurum geçtiğimiz hafta yayınladığı bir araştırma raporunda, pandemi sonrasında yükselen enflasyona karşı dünya genelinde merkez bankalarının faiz artırımlarına gittiğini ve yükselen faiz oranlarının dijital varlıkların fiyat değişimini olumsuz yönde etkilediğini belirtti. Öte yandan şirketin, Hisse Kanıtı sistemi (PoS), merkeziyetsiz finans (DeFi) ve stablecoinler hakkındaki görüşleri de raporda yer aldı.

Rapor stablecoin girişlerine işaret ederek sektörün ekonomi içerisinde giderek kabul gördüğünü öne sürdü. Ödemeler ve havaleler gibi finansal işlemlerdeki ve oracle ağlarındaki yüksek işlevleri nedeniyle 12-18 Eylül tarihleri arasında stablecoinlere fon girişinin bir önceki haftaya göre %58 artarak 490 milyon dolara yükseldiği belirtildi. Ayrıca stablecoin girişlerinin artmasının bir geri dönüş sinyali olabileceğini ifade etti.

Kurum yüksek hacimli BUSD girişlerine karşın USDC çıkışlarının Binance’in otomatik dönüştürme kararı doğrultusunda erkenden USDC’lerini BUSD’ye çevirmiş kullanıcılardan kaynaklanabileceğini belirtti.

Öte yandan raporda, şirketin merkeziyetsiz finansı desteklemek için düzenleyici tarafından netlik beklediği belirtiliyor. Ethereum (ETH) tarafında ise kurumun görüşleri, Merge güncellemesine gerçekte olduğundan fazla anlam yüklenmesi sonucunda ağustos ortasına kadar yükselen fiyatın adil seviyelere dönmeye devam ettiği yönünde oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bank of America’ya (BAC) Göre Stablecoin Girişleri Bir Geri Dönüş Sinyali Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!