Yükselişleriyle Haftanın Dikkat çekeni XRP, 2 Analistin Odağında: Düşüş Yaşayabilir Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Aralık 2020’den bu yana davalık olan Ripple, geçtiğimiz günlerde “özet karar” talebinde bulundu ve SEC de bu talebe ortak oldu. Böylece taraflardan mahkemeye iletilen özet karar talebiyle, davanın sonunun yaklaştığı düşüncesi güçlenmeye başladı. Bu gelişme, haftalardır yükseliş eğiliminde olan XRP fiyatına etki etti ve XRP, son bir haftada değerini %63’ten fazla artırarak dikkatleri çekti. Ünlü 2 analist, yükselişleriyle öne çıkan XRP için fikirlerini paylaştı.

ÜNLÜ ANALİST DÜŞÜŞ ODAKLI TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

Youtube üzerinden analiz ve tahmin videolarını yayınlayarak dikkatleri çekmeyi başaran ünlü analist Jacob Bury, 2022 yılında XRP’de bir ATH beklemediğini belirtti. Varlığın 0,55 dolar seviyesine ulaştıktan sonra %17,25 oranda düştüğünü hatırlatan Bury, RSI 80,77 seviyesindeki aşırı alım sonrasında düşüşün kaçınılmaz olduğunu ve bu aşamadan sonra XRP’yi, 0,44 dolardan sonraki destek trend çizgisine doğru düşüşün beklediğini öne sürdü. Ancak analiste göre uzun vade boğa koşuları, XRP’ye büyük kazançlar getirecek.

“EN KÖTÜ SENARYO BİLE BÜYÜK DARBE VURMAZ”

Bir diğer yandan ünlü analist Ben Armstrong da Youtube üzerinden yayınladığı videosunda XRP fiyatındaki yükselişin nedenine odaklandı. Ünlü analiste göre SEC – Ripple davasındaki gelişmeler, bu yükselişlerin arkasındaki temel etken. Armstrong, Ripple’ın davayı kaybetmesi durumunda ABD’deki faaliyetlerinin yasaklanmayacağını ve sadece para cezası alacağını, bu nedenle de en kötü senaryonun bile XRP’nin mevcut durumuna çok büyük bir darbe vurmayacağını öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan tahminler ve iddialar, bahsi geçen analistlerin kişisel fikirleridir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yükselişleriyle Haftanın Dikkat çekeni XRP, 2 Analistin Odağında: Düşüş Yaşayabilir Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!