Ripple (XRP) Topluluğunun Yükselişe Geçebileceğinin Tüm Nedenleri!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda XRP, kısmen SEC ile olan yasal anlaşmazlıkları ve kısmen de takdir edilen fiyat eğilimi nedeniyle medyanın ilgisini çekti. Aslında LunarCrush’tan gelen veriler, XRP’nin sosyal etkileşimlerinin ve bahsetmelerinin de son zamanlarda olumlu bir yanıt gördüğünü gösteriyor.

XRP, en son tweetlerine göre LunarCrush’ın Alternatif Derecelendirmelerinde 3.800 kripto para biriminin üzerinde yer alıyor. XRP için oldukça büyük bir topluluk var ve en son derecelendirmeler, aktivitedeki bir artışı yansıtıyor.

Nedenlerin Belirlenmesi

Ripple’in basın zamanı fiyatı, onu çevreleyen yaygın iyimserlik tarafından destekleniyor gibi görünüyordu. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki yasal anlaşmazlığın olası çözümü, bu duygu için olası bir açıklamadır. Özet yargılama olarak bilinen bir süreçle hem Ripple hem de SEC, uzun süren yasal mücadelelerinde nihayet bir karar almayı umuyor. Son belgeler, her iki tarafın da tam bir duruşmaya devam etmek istemediğini ortaya koyuyor.

Ripple davayı karara bağlarsa, XRP arzında ani bir düşüş olabilir, bu da talebin istikrarlı olması ancak arzın düşmesi nedeniyle fiyatın yükselmesine neden olabilir. Popüler kripto analisti Ben Armstrong kısa süre önce, pumpın nedenlerinden birinin SEC’in bir menkul kıymet olarak XRP’yi kurmaya çalışmaktan vazgeçmiş olması olduğunu paylaştı. Ripple davayı kaybetse bile, en ciddi sonucun şirketin kolayca ödeyebileceği bir para cezası olacağını düşünüyor.

Ripple Şu Anda Ne Kadar Yükselişte?

XRP’nin 6 saatlik ve günlük zaman dilimlerindeki fiyat hareketine bir bakış, bize son birkaç hafta ve aydaki fiyat davranışı hakkında bir fikir verir.

Günlük zaman diliminde, XRP’nin desteği büyük ölçüde 0,306 dolar bölgesi civarında ve direnç 0,386 dolar bölgesinde. 6 saatlik grafikte destek seviyesi 0,319 dolar civarındaydı ve direnç 0,363 dolara düştü.

6 saatlik zaman dilimi kullanılarak yeni destekler oluşturulana kadar destekler 0,38 ve 0,46 ABD dolarına yerleştirilebilir.

xrpripple (xrp) topluluğunun yükselişe geçebileceğinin tüm nedenleri! 3

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Yönlü Hareket Endeksi (DMI) de güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyordu. Günlük zaman dilimindeki RSI, XRP’yi aşırı alım bölgesinde buldu ve aynı değer 70’in üzerinde. Ancak 6 saatlik zaman diliminde RSI 70 işaretinin altına düştü.

Her iki RSI zaman dilimi de fiyatta olası bir düzeltmeye işaret etti. DMI için, Sinyal çizgisi ve artı DI çizgisi 20’nin üzerindeydi ve güçlü bir yükseliş eğilimini doğruladı.

xrpripple (xrp) topluluğunun yükselişe geçebileceğinin tüm nedenleri! 4

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, Ripple Lab’ın özet yargı kararı, Kasım ayında “tamamen yargıcın önüne sunulduktan” sonra iki ila dokuz ay arasında bir zaman alabilir. Garlinghouse’a göre Ripple, kendisini SEC’e karşı savunmak için 100 milyon dolardan fazla harcamaya hazır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
22

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple (XRP) Topluluğunun Yükselişe Geçebileceğinin Tüm Nedenleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!