Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 19-25 Eylül tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (25 Eylül). Kaynak: CoinGecko

XRP (XRP)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı XRP (XRP) yakaladı. CoinGecko verilerine göre XRP, son 24 saatte yüzde 0,6 düştü ancak, son 7 günde yüzde 30,8 oranında yükselerek 0,491 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükselişle birlikte XRP, bu haftanın en çok yükselen coini oldu.

Temel amacı kripto para birimleri ile geleneksel para birimlerinin (fiat) aracılığını yapmak olan XRP’nin piyasa değeri CoinGecko verilerine göre yaklaşık 24,44 milyar dolar.

Algorand (ALGO)

Geçtiğimiz haftanın en çok yükselen ikinci coini Algorand (ALGO). CoinGecko verilerine göre ALGO, 24 saatte yüzde 3,2, son bir haftada ise yüzde 26,0 yükselerek 0,39 dolara yükseldi. Bu yükseliş ALGO’yu haftanın en çok yükselen ikinci kriptosu yapıyor.

Aynı anda birden fazla merkeziyetsiz uygulamanın (DApp) çalıştırılmasını sağlayan ve kendi kendine çalışabilen bir blockchain projesi olan ALGO’nun CoinGecko verilerine piyasa değeri 2,727 milyar dolar.

Tokenize Xchange (TKX)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü tokeni Tokenize Xchange (TKX) oluyor. CoinGecko verilerine göre TKX, 24 saatte yüzde 6,2, son bir haftada ise yüzde 22,8 yükselerek 7,01 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş TKX’i haftanın en çok yükselen üçüncü tokeni yapıyor.

TKX, Ethereum blockchaini temelinde oluşturulmuş bir ERC-20 tokenidir. Token, platformu Xchain tabanlı bağımsız bir blockchaini ağına dönüştürmek için Tokenize Xchange projesi tarafından piyasaya sürüldü. Başlangıçta kurucular, dijital varlık satın alan müşteriler için uygun ve sorunsuz bir portal sunan kripto para birimlerine bir ağ geçidi oluşturmaya çalıştılar. Ancak, bununla kalmayıp projeyi çok daha üst seviyeye taşıdılar.

2018’de yayınlanan teknik incelemeye göre, borsanın ana hedefi, finansal kapsayıcılık ve eşitlikçi bir paylaşım ekonomisine odaklanan Güneydoğu Asya’nın önde gelen kripto para borsası ve IEO platformu olmak.

CoinGecko verilerine göre TKX’in piyasa değeri 0,559 milyar dolar.

Chain (XCN)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni Chain (XCN). CoinGecko verilerine göre, 24 saatte yüzde 1,1 düşen, ancak son bir haftada yüzde 19,8 yükselen XCN 0,076 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş XCN’yi haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni yapıyor.

Coin Chain platformunda kullanılan, kullanıcıların indirimler alabileceği, ticaret ücretleri için ödeme yapabileceği ve çeşitli özelliklere erişebileceği yerel bir token olan XCN’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,647 milyar dolar.

Chiliz(CHZ)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni Chiliz(CHZ). CoinGecko verilerine göre CHZ, 24 saatte yüzde 2,9 artarak 0,270 dolara yükseldi. Son bir haftadaki artışı ise yüzde 19,3. Bu yükseliş CHZ’yi haftanın en çok yükselen beşinci tokeni yapıyor.

Socios.com tarafından 2018 yılında Ethereum ağı üzerine kurulup piyasaya sürülen, spor ve eğlence kuruluşlarının izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmaları için blockchain tabanlı araçlar sunan CHZ’nin, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,446 milyar dolar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!