Danışmanlık şirketinden Iddialı çıkış: Bu 2 Altcoinin SHIB’i “cüce Bırakma” Potansiyeli Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının geçtiğimiz yıl en çok dikkat çeken varlıklarından biri haline gelen Shiba Inu (SHIB), her ne kadar 2 yıl önce tamamen şakayla piyasaya sürülmüş olsa da 2021 yılındaki değer artışlarıyla popüler hale geldi. Son dönemlerde yaşadığı düşüşlerle yatırımcılarına eskiyi aratan SHIB için birçok yatırımcı, gelecekte yükselişlerin devam edeceğine inanıyor. Bir fiyat tahminine göre, ortalama SHIB sahibi varlığın fiyatının 2023 yılında 2 katına çıkmasını bekliyor. Ayrıca elde edilen analiz, SHIB topluluğunun 2025’e kadar fiyatın 4 katına çıkmasını beklediğini ortaya koyuyor.

SHIB TOPLULUĞU NE BEKLİYOR?

Changelly borsası kullanıcılarının sohbet forumundaki paylaşımların analizine dayandırılan söz konusu SHIB tahminleri uzman görüşü barındırmıyor ancak SHIB topluluğunun nabzını ölçüyor. Danışmanlık firması Motley Fool, SHIB’in yanı sıra bu noktada 2 farklı altcoine odaklanıyor. Firma, Algorand (ALGO) ve Polkodot’un (DOT), gelecekte SHIB’i “cüce bırakma” potansiyeli taşıdığını iddia ediyor.

ALGORAND İŞLEVİ NEDİR?

Algorand Islevi Nedir

Algorand (ALGO), Ethereum’a benzeyen merkezi olmayan bir akıllı sözleşme platformu olarak işlem görüyor. Bir blok zinciri ağı olan Algorand düşük işlem ücreti ve hızlı işlemleriyle öne çıkıyor. Ethereum’daki işlem ücretlerinden neredeyse bin kat daha ucuz ücret sunan ALGO, Merge sonrasında da dikkat çekmeyi başardı.

POLKADOT İŞLEVİ NEDİR?

Öte yandan akıllı sözleşmelere ve dijital işlemlere farklı bir işlevsellik getiren Polkadot (DOT) ise bu işlevlerde en iyisi olmak yerine, işlevleri birbirine bağlamayı amaçlıyor. Böylece Polkadot, geliştiricilerine göre her altcoin niteliğinin en iyi özelliklerinden yararlanabiliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar, bahsi geçen şirketlerin ve kişilerin kişisel görüşlerini yansıtır.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Danışmanlık şirketinden Iddialı çıkış: Bu 2 Altcoinin SHIB’i “cüce Bırakma” Potansiyeli Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!