Bitcoin, 2020’den beri en kötü haftalık kapanışı yapacak gibi görünüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), 25 Eylül 2020’den bu yana en düşük haftalık kapanışını yapmaya yöneldi.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

Trader’lara göre önümüzdeki hafta BTC için çok önemli

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView’den elde edilen veriler, BTC/USD paritesinin haftalık mum kapanışına saatler kala 19 bin dolar civarında seyrettiğini gösterdi.

Traderlar, haftanın başından bu yana sadece 400 dolarlık düşüş gösteren paritenin yükselişine dair pek de iyimser bir tablo söz konusu olmadığını düşünüyor.

Ünlü twitter fenomeni Crypto Yoddha, takipçileriyle paylaştığı bir gönderide, “Bütün hafta boyunca ortalama olarak pazartesi günkü fiyatından işlem gördü. Bu yüzden, haftalık kapanış düşüş eğiliminde olacak,” dedi ve ekledi:

“Ayrıca, parite şu anda düşük bir aralıkta konsolide oluyor. Bu yüzden bir yükseliş yaşanmadan önce sıçrama grafiği çizmesi gerek. Bu yüzde, önümüzdeki hafta BTC için çok önemli.”

Bu arada, yorumcu Alex Krueger, Bitcoin’in 19 Eylül kapanış fiyatının 2022 yılının en düşük seviyesi olduğunu belirtti.

Ayrıca, bir twitter gönderisinde, “Yükseliş yerine düşüğe hazırlanmak,” ifadelerini kullandı.

“Kripto, hisse senetlerinde haziran ayı TÜFE tekrarı göreceli bir güç grafiği gösterdiği için sıçrama grafiği çizdikten sonra daha iyi bir performans gösterecek.”

BTC, son dakikalarda sürpriz bir toparlanma yapmadığı sürece, çok da iyimser bir tablo sunmuyor. Ayrıca, bu şekilde bir kapanış gerçekleştirirse, Kasım 2020’den bu yana en düşük kapanış olarak kayıtlara geçecek.

BTC/USD 1 haftalık mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

Eight alım satım firmasının kurucusu ve CEO’su Michaël van de Poppe, istikrarsız piyasa şartlarından dolayı önümüzdeki hafta oynaklığın neredeyse kesin olduğunu söyledi.

ABD Doları Endeksi (DXY) 1 haftalık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Altcoinler arasında en çok yükselişi XRP gösterdi

İlk on altcoin listesinde yer alan Ether (ETH), en çok kayıpları göğüsleyen kripto olarak Merge yükseltme haberinin etkisi azaldıkça yüzde 8’lik bir düşüş gösterdi.

Piyasa değerine göre altcoinler listesinin zirvesinde yer alan ETH, yazının yazıldığı sıralarda 1300 dolar civarında işlem görüyordu. Bu, Ether’in temmuz ayından bu yana görmüş olduğu en düşük fiyat seviyesi olarak dikkat çekti.

ETH/USD 1 haftalık mum grafiği (Binance). Kaynak: TradingView

Genel piyasa gidişatına aldırış etmeden davranarak yükseliş kaydeden tek token ise XRP oldu.

XRP/USD 1 haftalık mum grafiği (Binance). Kaynak: TradingView

Cointelegraph, bu sayfadaki hiçbir içeriği veya ürünü onaylamamaktadır. Size elde edebileceğimiz tüm önemli bilgileri sağlamayı amaçlamakla birlikte, okuyucular şirketle ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve kararlarının tüm sorumluluğunu taşımalıdır. Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak kabul edilemez.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, 2020’den beri en kötü haftalık kapanışı yapacak gibi görünüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!