Alibaba, lüks tüketim deneyimini ‘metaverse’e getiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin merkezli e-ticaret devi Alibaba, lüks tüketim ürünleri için alışveriş deneyimini ‘metaverse’e getireceğini duyurdu. Yeni hizmeti kullanıma sunmak için oluşturulacak ‘metaverse’ evreninin, XT Lab ve Damo Academy tarafından inşa edildiği belirtildi. Proje kapsamında, Alibaba’nın lüks tüketim ürünlerine ilişkin e-ticaret platformu Tmall Luxury Pavillion’un artırılmış gerçeklik teknolojisi tabanlı bir sanal defileye ev sahipliği yapacağı ifade edildi. 

Aktarılan detaylara göre; düzenlenecek defilede, 20 farklı lüks tüketim markası tasarım ürünlerini sergileyecek. Sanal defile ziyaretçileri, ‘Meta Pass’ isimli bir sanal geçiş bileti alarak indirimlere ve gelecekte düzenlenecek özel etkinliklere erişim hakkı edinebilecek.  

Kullanıcılar, lüks tüketim ürünlerini satın almadan önce sanal olarak deneyebilecek. 

Ziyaretçiler ayrıca, tasarımları sanal olarak ‘metaverse’ evreninde inceleyebilecek ve stilistlerden moda tavsiyeleri alabilecek. Yeni platform, kullanıcıların lüks tüketim ürünlerini satın almadan önce sanal olarak deneyebilmesine olanak tanıyacak.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Alibaba, lüks tüketim deneyimini ‘metaverse’e getiriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!