Piyasa Analiz: Dogecoin %6.5 Yükselirken, Bitcoin 19.000 Dolar İçin Savaşıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 19.000 dolar civarında mücadele etmeye devam ederken, Dogecoin son 24 saatte %6.5 değer ekledi.

Son volatilite ve son birkaç ayın en düşük seviyesinden sonra, Bitcoin 19.000 dolar civarında biraz sakinleşti.

Çoğu altcoin bugün önemsiz kayıplara neden olurken, Dogecoin büyük sermayeli olanlardan en iyi performans gösteren olarak ortaya çıktı.

19 Bin Dolarlık Bitcoin Savaşı

19 Eylül’de 18.300 dolara düşüşle başlayan son birkaç gün BTC için oldukça dalgalıydı.

Bitcoin sonraki saatlerde saldırıya geçti ve hatta iki gün sonra 20.000 dolara yaklaştı. Ancak bu, Jerome Powell’ın faiz oranlarında 75 baz puanlık bir artış açıkladığı ABD Merkez Bankası toplantısından hemen önceydi.

Önceki örneklerde olduğu gibi, bu BTC’yi doğrudan güneye gönderdi. Birkaç saat içinde, kripto para birimi neredeyse 2.000 dolar düşerek üç ayın en düşük seviyesi olan 18.100 dolara düştü.

Bu büyük düşüşe rağmen, Bitcoin hemen tepki verdi ve 19.000 dolara sıçradı. Geçen gün varlık, yakın zamanda kaybettiği değerinin bir kısmını daha kurtarmaya çalıştı ancak durduruldu ve şimdi 19.000 dolar için savaşıyor.

Piyasa değeri hala 365 milyar dolar ile mücadele ediyor, ancak alts üzerindeki hakimiyeti bir darbe aldı ve şu anda %39’un altında.

bitcoinpiyasa analiz: dogecoin %6.5 yükselirken, bitcoin 19.000 dolar i̇çin savaşıyor! 3

Dogecoin %6 Sıçrama Kaydetti

Altcoinler de geçtiğimiz hafta oldukça dalgalıydı. Ripple, belki de balinaların birikmesi ve SEC aleyhine açılan davadaki gelişmeler nedeniyle haftalık %60 artışla kazançlar açısından tartışmasız lider oldu. Şimdi olsa da, XRP bir günde %8’in üzerinde geri çekildi ve şu anda sadece 0,5 dolardan utangaç durumda.

Ethereum, günlük küçük bir düşüşe rağmen 1.300 doların üzerinde kalıyor. Cardano, Polkadot ve Tron da ilk 10’dan biraz kırmızıda.

Binance Coin, Solana, Shiba Inu ve MATIC ise küçük artışlar kaydetti. Dogecoin, %6,3’lük bir artışla onu 0,065 doların üzerine çıkaran bugün daha büyük sermayeli altcoinlerden daha fazla kazanan olarak öne çıkıyor.

LINK ve QNT, orta büyüklükteki alt değerlerden etkileyici yüzdeler de ekledi. Genel olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri 940 milyar dolarda sakin duruyor.

bitcoinpiyasa analiz: dogecoin %6.5 yükselirken, bitcoin 19.000 dolar i̇çin savaşıyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
34

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Dogecoin %6.5 Yükselirken, Bitcoin 19.000 Dolar İçin Savaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!