Binance CEO’sundan Güçlü Projeler Hakkında Ayı Piyasası Paylaşımı: BNB’yi Bir Ralli Mi Bekliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, güçlü projelerin ayı piyasasında parladığını söyledi. Ceo’nun bu sözleri Binance Coin’in (BNB) Bitcoin (BTC) düşüşüne karşı güçlü kalmasıyla alakalı olabilir mi?

Binance CEO’su CZ 24 Eylül tarihinde resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, güçlü projelerin ayı piyasasında parladığını söyledi.

Boğa piyasasında çok fazla dikkat çeken şey var. Güçlü projeler ayı ön plana çıkar.

Yaklaşık 45 milyar dolar piyasa değeri olan BNB, piyasaya sürüldüğü 2017 yılından bu yana Bitcoin’e oranla daha iyi performans gösteriyor. Binance’in yerel token’ı Binance Coin, 29 Temmuz günü yaşanan fiyat hareketleri sonucunda Bitcoin paritesine karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Kripto para birimi o günden beri sürekli rekor tazeliyor.

Yılın başından bu yana en az değer kaybeden kripto paralar arasında yer alan BNB, birçok kripto para birimi %80’den fazla değer kaybederken yalnızca %40 değer kaybı yaşadı. Ayrıca son 90 günde Bitcoin %11’den fazla değer kaybı yaşarken BNB bu süreçte %16 değer kazandı.

CZ, BNB’yi Ayakta Mı Tutuyor?

Ayı piyasasında nerdeyse bütün kripto paraların %90’dan fazla değer kaybetmesine karşın BNB en yüksek seviyesinin %59 altında bulunuyor. Binance CEO’su CZ, BNB üzerinden komisyon oranları, ön satışlar ve stake avantajları gibi birçok kampanya yaparak BNB’nin değerli bir proje olduğunu anlatmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Son geliştirilen yakım mekanizması sayesinde deflasyonist bir yapıya bürünen BNB’nin yakım miktarları da git gide fazlalaşıyor. En çok kullanılan ağlardan biri olan BNB‘nin, bu alanda en yakın rakibi Ethereum’a (ETH) bazı haftalar fark attığı görünüyor.

Tüm bu durumlar çerçevesinde Binance CEO’sunun “Ayı piyasasında güçlü projeler parlar” Bitcoin’den daha iyi performans gösteren BNB’ye yönelik bir söz olduğunu akıllara getiriyor.

BNB Teknik Analizi

Günlük grafiğinde bir düşen trend yapısı bulunan BNB, 260 dolar desteğinde tutunmuş gibi görünüyor. Bu seviyenin altına düşmesi durumunda ise 200 dolarlara kadar gerileme ihtimali bulunan BNB’nin, düşen trendini kırması durumunda ise öncelikle 200 günlük hareketli ortalamasına arından üst bandın likiditesini alacağı seviye olan 360 dolarlara kadar yükseliş yaşayacağı düşünülüyor.

Bu seviyelerin de üzerinde kalıcı olması durumunda BNB’nin 450 dolara kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

İçerikte yer alan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’sundan Güçlü Projeler Hakkında Ayı Piyasası Paylaşımı: BNB’yi Bir Ralli Mi Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!