İtalyan Futbol Devi AC Milan Blockchain Oyunu MonkeyLeague ile Anlaştı: MBS Fiyatında Büyük Artış

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya liginin geçen sezon şampiyonu AC Milan, Solana (SOL) tabanlı Web3 futbol oyunu olan MonkeyLeague ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

İtalyan futbol devi AC Milan, Web3 futbol oyunu MonkeyLeague ile ortaklık kurduğunu açıkladı. AC Milan ve MonkeyLeague arasındaki bu geniş kapsamlı ortaklık, oyuna daha fazla kullanıcı çekmeyi ve AC Milan taraftarına etkileşim çeşitliliği sunmayı amaçlıyor. Oyundaki etkileşimi arttırmaya yönelik tasarlanmış NFT koleksiyonu olan Rossoneri’nin, çeşitli giyilebilir cihazları, turnuvaları ve pazarlama etkinliklerini kapsadığı biliniyor.

Gerçek multiplayer oyunculara ve bir sıralama sistemine karşı rekabet edebildiğiniz MonkeyLeague, kullanıcıların en az altı MonkeyPlayer NFT‘den oluşan kendi takımlarını kurdukları ve yönettikleri strateji tabanlı bir futbol oyunudur.

Oyunda; forvet, orta saha, defans ve kaleci olmak üzere her NFT oyuncusunun kendi rolü bulunuyor.

Anlaşmanın bir parçası olarak MonkeyLeague, Milan’a özgü tasarımların, arazilerin ve stadyumların dahil olduğu yeni bir NFT koleksiyonu çıkartacak. “AC Milan NFT Oyun Varlıkları” adıyla anılan bu koleksiyonun yaratım aşamasında Milan takımı ile yakın temaslı çalışmalar sürdürülecek.

Her iki taraf içinde Web2‘den Web3 ekosistemine geçişin bir parçasını temsil eden bu anlaşmanın hem MonkeyLeague oyuncuları için heyecanlandırıcı aktiviteler yaratması hem de AC Milan taraftarlarının kulüplerine farklı platformlar aracılığıyla yaklaşmasının önünü açması hedefleniyor.

Coingecko verilerine göre söz konusu anlaşmanın ardından MonkeyLeague’e ait kripto para MBS %16 civarında fiyat artışı sergiledi. Haberin kaleme alındığı esnada MBS/USDT paritesi 0,0913 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İtalyan Futbol Devi AC Milan Blockchain Oyunu MonkeyLeague ile Anlaştı: MBS Fiyatında Büyük Artış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!