CFTC’den Kripto Projesi bZeroX’e 250 Bin Dolarlık Ceza

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Komisyonu (CFTC), bZeroX LLC ile şirketin kurucularına 250 bin dolar para cezası kesti.

CFTC tarafından yapılan açıklamaya göre bZeroX, müşterini tanı (KYC) standartlarına uyum sağlamıyordu.

bZeroX ve platformun kurucuları Tom Bean ile Kyle Kistner, müşterilere gerekli altyapıya sahip olmamalarına rağmen kaldıraçlı ve marjin işlem yapma imkanı sunuyordu.

Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Komisyonu, bZeroX’e ek olarak platformun devamı niteliğinde olan Ooki DAO’ya da da vaçtı. CFTC’nin iddialarına göre bZeroX, bZx protokolünün yönetimini zamanla bZx DAO2ya devretti ve bunun ismi zaman içerisinde Ooki DAO olarak değiştirildi.

CFTC’den Kripto Projesi bZeroX’e 250 Bin Dolarlık Ceza isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CFTC’den Kripto Projesi bZeroX’e 250 Bin Dolarlık Ceza
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!