Cardano Vasil Yükseltmesi Gerçekleşti – BTCHaber

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano topluluğunun uzun bir süredir beklediği Cardano Vasil yükseltmesi gerçekleşti. İşte Cardano Vasil yükseltmesiyle birlikte gelenler.

Cardano Vasil Yükseltmesi Neler Sunuyor?

Cardano’nun (ADA) Blockchain’i uzun bir süredir Vasil yükseltmesini bekliyordu. 2021’de vefat eden Cardano topluluğu üyesi Vasil St. Dabov’un onuruna isimlendirilen Cardano Vasil yükseltmesi uzun bir süredir bekleniyordu. Ağda yaşanan sorunlar nedeniyle birtakım ertelemeler alan Vasil yükseltmesi sonunda gerçekleşti.

İlginizi çekebilir: ETHIstanbul’da Ethereum Merge Kutlandı, DevCon Çağırıldı

cardano vasil yukseltmesi gerceklesti

Cardano topluluğu için önemli iyileştirmeler getiren Cardano Vasil yükseltmesinin neler sunduğu merak ediliyor. Vasil hard fork’u, Cardano Blockchain ağının ağ kapasitesini artırmak, işlem ücretlerini düşürmek ve işlemleri daha hızlı hale getirmek için tasarlanan üçüncü geliştirme döngüsünün bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Yeni yükseltme ile birlikte Blockchain ağında bir dizi büyük değişiklik gerçekleştirilecek ve akıllı sözleşmeler ve dApps geliştirme için daha kullanıcı / geliştirici dostu hale gelmesini sağlayacak.

Vasil yükseltmesi, geliştiriciler tarafından Cardano’nun bugüne kadar “denenen en kapsamlı yükseltme” olarak kabul ediliyor. Yükseltme, “ağ yığınının her katmanına dokunuyor” ve pek çok hatayı gideriyor. Yükseltme ile birlikte gelen en büyük yenilik ise Cardano’da işlem maliyetlerinin düşürülmesi oluyor. Güncelleme öncesi ADA Blockchain ağı üzerinden bir işlem gerçekleştirmek yaklaşık 0.16 dolara mal oluyor. Yükseltme sonrasında bu tutarın çok daha düşük bir miktara gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Vasil Yükseltmesi Gerçekleşti – BTCHaber
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!