23 Eylül Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Binance Coin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum’un birleşmesinin yükseliş temellerine rağmen, ikinci en büyük kripto para biriminin fiyatı düşüş trendini sürdürdü ve son yedi gün içinde %10’luk bir kayıp kaydetti. Bu gönderi sırasında, ETH 1.250 dolardan bir miktar destek bulmayı başardı, ancak bu seviye kırılgan olmaya devam ediyor.

Direnç 1.400 dolardan çok uzakta değil ve fiyat bu seviyeye yükselmeyi başarırsa, ayılar muhtemelen güçlenecek. Ne yazık ki boğalar için satın alma hacmi, fiyatı yükseltmek için orada değil. Hafta sonu yaklaşırken, hacim muhtemelen daha da düşecek ve herhangi bir önemli dalgalanma için Pazartesi gününü beklememiz gerekecek.

İleriye bakıldığında, ETH’nin düşüş trendinde kalması daha olası görünüyor. Yalnızca 1.400 doların üzerinde temiz bir kırılma bu olumsuz önyargıyı tersine çevirebilir. Günlük zaman dilimindeki göstergeler de düşüş sinyali veriyor ve bunun yakın zamanda değişmesi pek mümkün değil.

analiz23 eylül kripto fiyat analizi: ethereum, ripple, cardano, solana ve binance coin 6

Ripple (XRP) Analiz

Ripple, geçen hafta sadece kırmızı görülen bir piyasadaki en güçlü performans gösterenlerden biri oldu. Son yedi gün içinde %54’lük bir artışla XRP, bu artışa neyin neden olabileceğine dair söylentileri körükleyerek yeniden gündeme geldi.

Bu en son ralli, fiyat direnci 0,55 dolardan vurduğunda durdu. XRP şu anda böylesine önemli bir hareketten sonra ara veriyor ve bu kilit direnç altında konsolide oluyor. Destek 0,44 ABD dolarında bulunur ve alıcılar ilgi göstermeye devam ederse test edilmeyebilir.

XRP’den gelen bu hareket, hem BTC hem de ETH’nin geçen hafta daha düşük düşüşler kaydettiği düşünüldüğünde piyasayı şaşırttı. En büyük soru, alıcıların bu ralliyi sürdürüp sürdüremeyecekleri ve bu en son kazanımları koruyabilecekleri. XRP, fiyattaki keskin artışlarıyla biliniyor, ancak ardından önceki fiyat seviyelerine kademeli bir düzeltme geliyor.

analiz23 eylül kripto fiyat analizi: ethereum, ripple, cardano, solana ve binance coin 7

Cardano (ADA) Analiz

Vasil güncellemesi yayına girerken, Cardano ralli için iyi bir girişimde bulundu, ancak hacim onu ​​saymak için orada değildi. Bu nedenle, ADA’nın fiyatı son yedi gün içinde %2’lik bir kayıp kaydetti. Destek 0,43 dolar ve bu kilit seviye geçmişte düşüş trendini durdurmayı başardı.

ADA’nın fiyatını tersine çevirmek ve yükseliş trendine geçmek için alıcıların 0,50$ seviyesini aşması gerekecek. Aksi takdirde, kripto para birimi daha önce olduğu gibi bu kilit seviyeler arasında yanlamasına hareket etmeye devam edecektir. Göstergeler de oldukça düz, bu da bir konsolidasyon dönemini gösteriyor.

İleriye bakıldığında, ADA önemli bir hamle yapmadan önce acele ediyor gibi görünüyor. Önyargı nötrdür. Şu anda Cardano’nun başına gelebilecek en iyi şey, 0,50 dolarlık kilit direncin kırılması.

analiz23 eylül kripto fiyat analizi: ethereum, ripple, cardano, solana ve binance coin 8

Solana (SOL) Analiz

38$ direncindeki en son ret, Solana’nın fiyatını son yedi gün içinde değerinin %3’ünü kaybeden bir düşüş trendine itti. Şimdi, SOL, fiyatın 30 doların biraz üzerinde gezindiği kritik destekte bulunuyor.

Alıcılar, anahtar desteği korumak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorunda kalacaklar, çünkü aksi takdirde Solana, fiyatı önemli bir düşüşe götürebilecek çok tehlikeli bir alana girecek. Ağustos ve Eylül aylarında, alıcılar 30 dolarlık desteği savunmayı başardı, ancak mevcut piyasa onları desteklemiyor.

Göstergeler Solana’nın bir sonraki adımda nereye gidebileceği konusunda net bir sonuç vermiyor ve oldukça tarafsız. Bu, piyasa katılımcılarının tereddüt ettiğini gösteriyor. Genellikle, bu tür bir fiyat hareketi, şu veya bu şekilde büyük bir hareketten önce gelir. Bu nedenle, buna hazırlıklı olmak en iyisidir.

analiz23 eylül kripto fiyat analizi: ethereum, ripple, cardano, solana ve binance coin 9

Binance Coin (BNB) Analiz

Binance Coin, Mart 2020’de kurulan yükseliş trendini kaybetti. Bu, fiyatı önemli bir düzeltmeye girebileceğinden gelecekte sorun yaratabilir. Şimdilik kripto para birimi, grafikte mavi ile gösterilen azalan bir üçgende konsolide oluyor. Bu nedenle BNB, yedi günlük kritik değere kıyasla yalnızca %1 arttı.

Kilit destek 261 dolarda ve direnç 300 dolarda bulunuyor. Bu alçalan üçgen muhtemelen Ekim ortasına kadar çözülecek ve bu noktada Binance Coin’in bir sonraki nereye gideceğini bileceğiz. Fiyat üçgenin altına düşerse, ayılar muhtemelen fiyat hareketine hakim olacak ve 200 doları hedefleyecektir.

Bu düşüş görünümüne rağmen, BNB’nin temelleri güçlü kalmaya devam ediyor ve fiyattaki herhangi bir önemli düşüşün ardından hızlı bir toparlanma gelebilir. Bu, genel kripto pazarının iyileşmesine bağlıdır, çünkü bu, bu madalyonun arkasındaki en büyük kripto borsasında BNB’ye olan talebi geri getirecektir.

analiz23 eylül kripto fiyat analizi: ethereum, ripple, cardano, solana ve binance coin 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
20

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
23 Eylül Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Binance Coin
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!