LUNA ve LUNC Yatırımcıları Bu Güncelleme Nedeniyle Biraz Sıkıntı Yaşayabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temsilciler Meclisi’nde önerilen bir mevzuat parçası, algoritmik stabilcoinler yaratma konusunda iki yıllık bir moratoryum koyacaktı. Bloomberg’in mevzuatın en son versiyonuna göre, yeni “içsel olarak teminatlandırılmış stabilcoinler” oluşturmak veya ihraç etmek yasa dışı olacaktır.

LUNC

20 Eylül itibariyle, LUNC 0,000311 $’dan açıldı ve 0,00301 $’dan kapandı ve %3,12’lik bir kayıp yaşadı. Aynı işlem döneminde en yüksek 0,000314 $ ve en düşük 0,000283 $ yaşadı. Destek, 0,000233 dolarda iyi bir şekilde tutuluyordu. Ayrıca, hacim ticarette minimum aktivite gösterdi, ancak 20 Eylül’deki ticaretin sonunda 239 milyardan 153 milyara düştü. 

luncluna ve lunc yatırımcıları bu güncelleme nedeniyle biraz sıkıntı yaşayabilir! 3

Coinmarketcap, son 24 saatte hacimde %20’nin üzerinde bir düşüş gösterdi. Denge Üzerine Hacmin (OBV) hareketi büyük ölçüde yataydı ve LUNC’den gelen düşük aktiviteyi gösteriyordu.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr hat boyunca bir hareket gösterdi. Yönlü Hareket İndeksi (DMI), 20’nin üzerindeki sinyal çizgisini gösteriyordu. Ancak, artı DI çizgisi biraz aşağıda kaldı ve eksi DI çizgisi, 20 trend çizgisine yaklaştı. DMI ve RSI göstergesine bakıldığında, yakında düşüş eğilimine girme olasılığı ile azalan bir yükseliş eğilimi görüldü.

LUNA

Terra (LUNA) 20 Eylül itibariyle %2,6’ya kadar düştü ve aynı işlem döneminde 2,7 doların üzerine çıkamadı. Ayrıca, 21 Eylül’de token, %3’ün üzerinde bir kayıpla 2,69 dolardan 2,7 doların altında işlem görmeye başladı.

Direnç seviyesi, LUNA’nın 16 Eylül’deki seviyeyi en son test etmesinden bu yana buna karşı mücadele etmesiyle 3,5 dolarda kaldı. 2.4 dolarlık destek seviyesi iyi bir seviyede kaldı, ancak test edilme olasılığı oldukça yüksekti. 

luncluna ve lunc yatırımcıları bu güncelleme nedeniyle biraz sıkıntı yaşayabilir! 4

Hacimdeki düşüş 34 milyondan 17 milyona düştüğü için hacim düşük faaliyetler gösterdi. Coinmarketcap’a göre, hacim son 24 saatte %40’ın üzerinde düştü. Bakiye Hacmi (OBV) göstergesi, herhangi bir ani yükselme fark edilmeden yana doğru giden çizgilerle ciddi faaliyetlerin eksikliğini gösterdi. 

Yönlü Hareket İndeksi (DMI), eksi DI çizgisi çizgi üzerinde sürünerek 20 çizgisinin üzerindeki sinyal çizgisini gösterdi. Ek olarak, artı DI çizgisi kademeli olarak aynı çizgi boyunca hareket etti. Bu düşüş eğiliminin göstergesiydi.

Düşüş hissi, nötr çizginin biraz altında bir hareketle Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafından da doğrulandı.

LUNA daha fazla düşüş yaşasa da, hem LUNA hem de LUNC, duyurudan bu yana fiyat hareketinde düşüş eğilimi yaşıyor. Göstergeler ayrıca hem LUNA hem de LUNC için olası güçlü bir düşüş eğilimi gösterdi. 

Stabilcoin önleminin ilk önerilmesinden bu yana aylar geçti ve Hazine Bakanı Janet Yellen tarafından dile getirilen endişeler nedeniyle daha önce ertelendi. Yellen, örnek olarak TerraUSD’nin çöküşünü göstererek kripto endüstrisinin daha güçlü düzenlenmesi çağrısında bulundu. 

Tasarının oylanması önümüzdeki hafta en kısa sürede gerçekleşebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
41

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA ve LUNC Yatırımcıları Bu Güncelleme Nedeniyle Biraz Sıkıntı Yaşayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!