Liverpool, Sorare ile Ortaklığını Genişletiyor • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liverpool Futbol Kulübü (LFC), fantezi spor oyunu platformu Sorare ile yaptığı ticari anlaşmayı uzattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Blockchain alanında iki farklı atak yapan Liverpool’un ilk ortağı Sorare olmuştu. Liverpool ve Sorare arasındaki ilk iş birliğinin bir parçası olarak, Sorare’nin platformunda Trent Alexander-Arnold ve Virgil van Dijk başta olmak üzere as takım oyuncularının NFT’leri çıkarıldı. Blockchain ile bağlarını derinleştirmek isteyen Liverpool, ortaklığını uzattı.

Liverpool ve Sorare Ortaklığı Büyüyor

Liverpool, Blockchain tabanlı spor girişimi Sorare ile ortaklığını genişleterek kripto dünyasıyla bağlarını derinleştirmek istediğini açıkladı.

İlginizi çekebilir: OpenSea, NFT Nadirlik Protokolü OpenRarity’i Duyurdu

Ortaklığın etrafında büyüdüğü çevrimiçi fantezi spor oyununda, oyuncuların birbirleriyle rekabet eden takımlar oluşturmak için kullanabilecekleri lisanslı dijital spor kartları yer alıyor. Uzatma yapılan anlaşma kapsamında, stadyum ziyaretleri, maç günü deneyimleri, ürün ve video içeriği gibi avantajların çevrimiçi oyunun kazananlarına ödül olarak sunulacağı belirtiliyor.

Liverpool Sorare ile Ortakligini Genisletiyor 1

Türünün ilk örneği olarak tanımlanan ortaklık, Liverpool’un 185 ülkede kullanıcısı olan Sorare aracılığıyla dünya çapında yeni taraftarlarla etkileşim kurması için gelişmiş fırsatlar da sağlayacak.

Liverpool’un ticari direktörü Ben Latty, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Liverpool Futbol Kulübü’nde taraftar deneyimlerini geliştirmek ve bu kulübe mümkün olduğunca bağlı hissetmelerini sağlamak amacıyla her zaman taraftarlarımız için yeni teknolojilere öncülük etmeye çalışıyoruz. Sorare ile ortaklığımızı genişletmekten ve hayranlarımıza heyecan verici yenilikler getirme konusunda daha da ileri gitmekten heyecan duyuyoruz”

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Liverpool, Sorare ile Ortaklığını Genişletiyor • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!