Immunefi, A serisi finansman turunda 24 milyon dolar topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 güvenlik hizmetleri platformu Immunefi, 24 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu kapattı. Bu fonlama sonucunda şirket, blockchain sektöründeki yaygın güvenlik açıklarını tespit etme yönündeki kapasitesini arttırdı.

San Francisco merkezli girişim şirketi Framework Ventures’ın liderlik ettiği finansman turuna Electric Capital, Polygon Ventures, Samsung Next ve P2P Capital firmaları katılım sağladı. Immunefi, blockchain güvenliği ve hata ödül hizmetlerine yönelik artan talebi karşılamak için çalışmalarını genişletirken, toplanan fonun personel kiralamak için kullanılacağı belirtildi.

Immunefi, kuruluşundan bu yana geçen iki yıllık süre içerisinde toplam 60 milyon dolar ödül dağıttığını iddia ediyor. Platform, Chainlink (LINK), MakerDAO ve Compound (COMP) dahil olmak üzere kripto ekosisteminde 300’den fazla projeyi destekliyor. Ayrıca Immunefi, önde gelen blockchain protokollerinin güvenlik açıklarını bulmak için beyaz şapkalı hackerlara ödüller dağıtıyor.

In demand!

The rise of crypto hacks over 2022 has skyrocketed demand for blockchain security experts, with some auditors making upwards of $430,000 per year. https://t.co/rafgW5TNBP

— Cointelegraph (@Cointelegraph) August 23, 2022

Cointelegraph’ın daha önce de bildirdiği üzere Immunefi, güvenlik yeteneklerini artırmak amacıyla geçen ekim ayında 5,5 milyon dolar fon toplamıştı, diğer tararftan 7,5 milyon dolar ise ödül dağıtmıştı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi), güvenlik açığı konusunda dolandırıcıların en çok ilgilendiği alanların başında geliyor. Immunefi tarafından yürütülen bir araştırmaya göre, yalnızca 2021 yılında DeFi protokollerini hedef alan dolandırıcılık ve istismarlar sektöre 10,2 milyar doların üzerinde maddi zarara yol açtı.

En büyük DeFi istismarlarından biri, bu yılın nisan ayında Axie Infinity’nin Ronin köprüsünün 600 milyon dolar zarara uğramasıyla gerçekleşti. Axie Infinity, Ronin köprüsünü üç ay geçtikten sonra hizmete açabildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Immunefi, A serisi finansman turunda 24 milyon dolar topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!