GEM Digital Limited, ParallelChain’e 50 milyon dolar finansman sözü verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık yatırım şirketi GEM Digital Limited (GEM), mainnet’inin başlatılması ve yerel token’ı XPLL’nin listelenmesinin ardından, ParallelChain Lab’e 4. çeyrekte 50 milyon dolar finansman sözü verdi. 

PoS (Hisse Kanıtı) layer-1 protokolü ParallelChain, merkezi (CeFi) ve merkeziyetsiz finans (DeFi) Arasında bir köprü görevi görüyor. Kısa süre içerisinde başlatılması beklenen ParallelChain Mainnet açık kaynaktır ve adil bir güç dağılımını korumaya adanmış PoS mutabakat mekanizmasını kullanır. 

İzne dayalı ParallelChain Enterprise ise, patentli bir Değişmezlik Kanıtı (PoIM) mekanizması kullanarak işlemlerin gizliliğini sağlayacak. İki platform, birlikte işlemleri doğrulamaya izin verirken gizlilik içinde çalışan bir mimari sunmayı amaçlıyor. Son inovasyonları hakkında açıklamalarda bulunan ParallelChain CEO’su Ian Huang, şunları söyledi: 

“Bu çözümü, DeFi gibi birçok açık uygulamada ölçeklenebilirlik ihtiyacını ele alırken, aynı anda da işletmelerin gizlilik ve uyumluluk taleplerine yanıt veren bir çözüm olarak görüyoruz.”

GEM, ParallelChain Lab için sözünü verdi 50 milyon dolarlık finansmanın pazarın genişletilmesi, topluluğun geliştirilmesi, araştırma ve geliştirme ve merkeziyetsiz uygulama (DApp) geliştiricilerinin finansmanına yönlendirilmesi hedefleniyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
GEM Digital Limited, ParallelChain’e 50 milyon dolar finansman sözü verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!