Ethereum Fiyat Analizi: ETH Çok Önemli Destekle Karşı Karşıya, Sıradaki Aşama 1000 Dolara Düşmek mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tahmin edildiği gibi, FOMC tarafından zorunlu kılınan 75 baz puanlık artış, geleneksel ve kripto para piyasalarını olumsuz etkiledi. Ethereum (ETH), Temmuz ortasından bu yana en düşük seviyesini kaydederek %13 düşüşle 1200 dolar seviyesine geriledi.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

ETH şu anda 1230 ile 1280 dolar (yeşil renk) arasındaki kritik bir destek bölgesinde ve 0,618 Fib Geri Çekilme seviyesi 1210 dolardan (sarı renkle) işlem görüyor. Bu Fib seviyesine ulaştıktan sonra, ETH bugün erken saatlerde hızla %6 geri tırmandı.

Önümüzdeki günlerde bu seviyenin düşmesi durumunda, bir sonraki önemli destek muhtemelen 1000$ olacaktır. ETH 1,210 doların altına kapanana kadar bu senaryo tetiklenmez. Alternatif olarak, boğalar aralığın üzerine çıkarsa, bir sonraki büyük direnç 1420 dolarda (kırmızı ile).

Bu seviyenin üzerinde bir mumu kapatırlarsa, trendin tersine dönmesi umutları canlanır. Aksi takdirde, yukarı yönlü yükseliş bir geri çekilme olarak görülebilir.

Temel Destek Seviyeleri: $1210 & $1000

Temel Direnç Seviyeleri: $1420 & $1650

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20: 1536
Dolar MA50: 1633
Dolar MA100: 1468 Dolar
MA200: 2016 Dolar

eth

ETH/BTC Grafiği

Dün, iki aydan uzun bir süre sonra, ETH/BTC işlem çifti 200 günlük hareketli ortalama çizgisinin (beyaz renkle görülen) altında kapandı. Piyasanın düşüş eğiliminin baskınlığı göz önüne alındığında, 0.065 BTC’nin (yeşil renkte) destek olarak yeniden test edilme olasılığı oldukça yüksek.

Boğalar muhtemelen bu seviyeyi savunacak. Fiyat 0.069 BTC’de günlük MA200’ün üzerine çıkarsa bu senaryo geçersiz olacaktır.

Temel Destek Seviyeleri: 0.065 & 0.06 BTC

Anahtar Direnç Seviyeleri: 0.069 & 0.075 BTC

eth

Zincir Üzerinde Analiz

Aktif Adresler (SMA 30)

Tanım : Göndericiler ve alıcılar dahil olmak üzere toplam benzersiz etkin adres sayısı.

Zincir içi veriler, yükseliş trendlerinin her zaman olmasa da sık sık olduğunu ve ardından ağdaki aktif adreslerin sayısında bir artış olduğunu gösteriyor bu da zincir içi aktivitede bir büyüme işareti oldu.

Bu endeks son birkaç gün içinde marjinal olarak yükselmiş olsa bile, hala farkedilmiyor. Öte yandan, bu metrik bir kez daha düşerse fiyatın düşme olasılığı artacaktır.

eth

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: ETH Çok Önemli Destekle Karşı Karşıya, Sıradaki Aşama 1000 Dolara Düşmek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!