Dijital Ticaret Odası (CDC), SEC ile Ripple (XRP) Arasındaki Davaya Bilirkişi Olarak Katılacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de faaliyet gösteren Dijital Ticaret Odası (CDC),  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs (XRP) arasında geçen davaya bilirkişi olarak katılmak için onay aldı.

ABD New York Güney Mahkemesi Yargıcı Analisa Torres’in 21 Eylül tarihinde imzaladığı kararda, CDC’nin mahkemeye “amicus curiae” yani bilirkişi olarak dahil olmasına izin verdi.

İmzalanan kararnameye göre, CDC mahkemeye uzmanlık ve danışmanlık yapmak üzere 26 Eylül tarihine dek konu ile ilgili raporunu sunmakla mükellef tutuldu.

CDC’nin “amicus curiae” başvurusuna SEC tarafından tepki geldi, kurum daha fazla brifinge izin verilmesi halinde mahkemeden ek süre ve savunma hakkı vermesini talep etti. Ripple ise SEC’nin talebine itiraz ederek bu hamleyi “davanın çözümünü geciktirmek adına yapılan bir girişim.” olarak nitelendirdi.

Temmuz ayında SEC, XRP sahiplerinin “amicus curiae” başvurusunu da iptal ettirmeye çalışmış fakat Yargıç Torres bu talebi reddetmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dijital Ticaret Odası (CDC), SEC ile Ripple (XRP) Arasındaki Davaya Bilirkişi Olarak Katılacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!