Coinflex, şirketin %65’ini alacaklılara vermeyi planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası CoinFlex, platformunun likidite sorunları yaşamasının ardından kullanıcı geri bildirimlerine yanıt olarak bir yapılandırma önerisi açıkladı.

CoinFlex, çarşamba günü paylaştığı bir blog gönderisinde, oylamaya ve ardından mahkeme onayına tabi olacak bir teklif kapsamında, alacaklıların şirketin yüzde 65’ine sahip olacağını, ayrıca ekip üyelerine ise bir çalışan hisse çözüm planının parçası olarak hisselerin yüzde 15’ini tahsis edeceğini söyledi. Platforma göre B Serisi yatırımcılar, planın onaylanması durumunda yeniden yapılandırılan şirkette hissedar olarak kalacak.

CoinFlex CEO’su Mark Lamb ve baş gelir sorumlusu Sudhu Arumugam, gelişme hakkında,  “Herhangi bir yeniden yapılanmada olduğu gibi ne yazık ki çoğu hissedar siliniyor. Bizim de dahil olduğumuz şirketin tüm mevcut Adi ve A Serisi hissedarlarının, özsermaye hisselerini kaybetmesi, durumun çok da farklı olmadığı gösteriyor,” ifadelerini kullandı.

Platform, alacaklılara FLEX Coin yerine kurtarma tokeni rvUSD, hisse senedi ve USD Coin (USDC) sunacağını da belirtti. SmartBCH Alliance, Bitcoin Cash (BCH)’yi, “DeFi SmartBCH kullanıcılarının tuttuğu sBCH Token’larını 1:1 oranı temelinde değiştirmek” için kullanarak teklif kapsamında SmartBCH Köprüsünün sorumluluğunu da üstlenecek.

“SmartBCH Alliance, bu yükümlülükleri yerine getirmek için harcadığı BCH miktarı için bir CoinFlex alacaklısı olarak devralacak. Bu işbirliği, mevcut diğer alacaklıların pozisyonunda herhangi bir değişiklik olmaksızın onlar gibi muamele görecek.”

CoinFlex, 25 Eylül’de önerilen yeniden yapılandırma için bir topluluk oylaması düzenlemeyi planlıyor ve alacaklıların yüzde 75’inin oy vermesi de yeterli kabul ediliyor. Şirket daha sonra bu planı, oy sayımıyla birlikte nihai onay için Seyşeller Mahkemelerine iletmeyi planlıyor.

Lamb ve Arumugam, “Her şey yolunda giderse, bu sürecin altı haftaya kadar sonuçlanmasını bekliyoruz, ancak bu sadece bir tahmin,” ifadelerini kullandı.

A successful conclusion of this vote and acceptance by the Seychelles courts will mark the end of our restructuring period and the beginning of the next phase in our journey. We aim to emerge as a community owned business, with a new exciting focus. More details to come.

— Mark Lamb (@MarkDavidLamb) September 21, 2022

İlginizi Çekebilir: CoinFLEX çalışan sayısını azaltıyor

Borsa, haziran ayında para çekme işlemlerini askıya aldı ve daha sonra bir müşterinin CoinFlex’e on milyonlarca dolarlık borcunu ödemediğini ve likidite sorunlarına neden olduğunu iddia etti. Lamb, borçlunun BCH savunucusu Roger Ver olduğunu iddia etti ancak, Ver ise borsanın iddialarını reddetti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinflex, şirketin %65’ini alacaklılara vermeyi planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!