Carolina Herrera imzalı tasarımcı elbisesinin sanal versiyonu, Roblox’da 5 bin dolara satıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Michelle Obama ve Melania Trump gibi ‘First Lady’leri giydirmesiyle tanınan Venezüellalı moda tasarımcısı Carolina Herrera tarafından tasarlanan bir elbisenin sanal versiyonu, oyun tabanlı ‘metaverse’ platformu Roblox’da 5 bin dolara satıldı. Elbisenin, koleksiyondaki 432 parçadan biri olduğu kaydedildi. Ürün, görücüye çıktığı New York Moda Haftası’nda Amerikalı ünlü model Karlie Kloss tarafından podyumda sergilenmişti.  

Aktarılan detaylara göre; ‘Lovespun’ isimli Roblox kullanıcısı, platformda elbiseyi sanal olarak yeniden yarattı ve sınırlı sayıda geliştirdiği versiyonların her birini 5 dolara sattı. Fakat daha sonra Roblox’daki satıcılar, elbiseyi ortalama bin 883 dolardan satmaya başladı. Sanal versiyonlardan biri, yakın zamanda 5 bin dolara alıcı buldu.  

2 bin dolarlık Gucci çantalar, Roblox’da 4 bin dolara alıcı buluyor 

Öte yandan; Karlie Kloss, elbiseyi podyumda taşıdıktan kısa bir süre sonra Roblox’da da giydi. Bu gelişmenin, elbisenin sanal versiyonlarının değerini artırdığı tahmin edildi. Çiçekli ve kuşak şeklinde bir kemeri bulunan sarı elbisenin gerçek dünya versiyonunun gelecek yıl satışa sunulacağı belirtildi.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; bazı tasarımcı ürünleri, son dönemlerde Roblox gibi ‘metaverse’ platformlarında fiziksel versiyonlarından çok daha yüksek bir meblağa satılıyor. 2 bin ila 3 bin dolar değerindeki Gucci çantaların, Roblox’da yaklaşık 4 bin dolara alıcı bulduğu ifade ediliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Carolina Herrera imzalı tasarımcı elbisesinin sanal versiyonu, Roblox’da 5 bin dolara satıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!