Binance, Küresel Danışma Kurulu oluşturdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğu büyüdükçe, topluluktaki sorunlar da giderek karmaşıklaşıyor. Yasal, siyasi ve sosyal sorunlar kripto yaygınlığının önüne geçerek, alandaki ilerlemeleri yavaşlatıyorlar. 

Kripto para borsası Binance, bu sorunlara yanıt olarak Küresel Danışma Kurulu (GAB) adlı bir görev gücü oluşturdu. Kurul, borsanın kripto, blockchain ve Web3 yaygınlığını arttırma girişimlerinde karşılaşabileceği sorunları çözebilecek kişilerden oluşuyor.

Kurula ABD’li eski senatör Max Baucus liderlik edecek. Kurulun diğer üyeleri arasında Ibukun Awosika, HyungRin Bang, Bruno Bezard, Leslie Maasdorp, Henrique de Campos Meirelles, Adalberto Palma, David Plouffe, Christin Schäfer, Lord Vaizey ve David Wright gibi isimler bulunuyor. 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, paylaşılan basın bülteninde borsanın ilk günden itibaren “kimsenin varlığını dahi bilmediği” sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Zhao, GAB’nin kurulmasının şirketin misyonu ilerletmede önemli bir adım olacağına inanıyor.

“Her zaman kullanıcılarımıza öncelik verdik ve bu ilke, eşi benzeri görülmemiş ve heyecan verici büyümeyle geçen son beş yıl boyunca bizim yol göstericimiz oldu.”

Baucus da kripto, blockchain ve Web3’ün potansiyeline ilişkin duyduğu heyecanını aktardı. Baucus’a göre bunlar, karmaşık sorunları çözmeyi ve sosyal açıdan pozitif sonuçlar ortaya koymayı hedefliyorlar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Küresel Danışma Kurulu oluşturdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!