Universal Studios, Cadılar Bayramı temalı NFT avı başlatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli film stüdyosu Universal Studios, Kaliforniya ve Florida’daki tema parklarına NFT avı eklediğini duyurdu. Park ziyaretçilerinin, 31 Ekim’e kadar Cadılar Bayramı temalı NFT avına katılabilecekleri ifade edildi. Stüdyo, tema parklarına eklenen yeni etkinlik kapsamında toplam 7 milyon NFT’nin oluşturulmasını planladığını dile getirdi.  

Aktarılan detaylara göre; Universal Studios, Cadılar Bayramı temalı NFT avı kapsamında her bir parka 7 adet QR kod gizleyecek. QR kodlardan her biri, tarandığında yeni bir NFT basılmasını sağlayacak. Parktaki 7 QR kodu da bulan ve tarayan ziyaretçiler, beraberinde hediyeler de getirecek olan özel bir NFT’nin sahibi olmaya hak kazanacak.  

Universal Studios, yeni NFT projesinde kripto ödeme hizmetleri şirketi Moonpay ile iş birliği yapacak. 

NFT satışları, temmuz ayında yılın en düşük seviyelerine ulaştı

Öte yandan; NFT’lerin kullanımı, geçen yıl büyük bir ivme kazanarak oldukça popüler bir hale geldi. Dune Analytics’in verilerine göre; Nike, Dolce & Gabbana ve Tiffany gibi dünya devleri, 2021 yılında yüz milyonlarca dolar değerinde NFT satışı yaptı. Fakat satışlar, daha sonraki süreçte ani bir düşüş yaşadı. Temmuz ayında, NFT pazarı satışlarda yılın en düşük seviyelerine geriledi. Son 30 gün içerisinde ise dünyanın en büyük NFT pazar yeri OpenSea’deki işlem hacmi, yüzde 13’lük bir düşüş yaşayarak 252 milyon dolar seviyesine indi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Universal Studios, Cadılar Bayramı temalı NFT avı başlatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!