Solana’nın 2. Çeyrekteki Ağ Etkinliği İstatistikleri, Ticaretinizde Size Yardımcı Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serum, Mango Markets, StepN, Magic Eden ve Star Atlas gibi önde gelen projelere ev sahipliği yapan Solana, geçen ay muazzam bir ekosistem büyümesi gördü.

Ağdaki artan etkinlikle birlikte, Santiment’ten elde edilen veriler, son üç ayda ağın sosyal medyadan bahsetmelerinde %105 ve sosyal etkileşimlerinde % 170.94 artış olduğunu gösterdi. 

Kısa süre önce y00ts NFT projesinin yayınlanmasının ardından Solana, 344.000 SOL’luk günlük NFT hacmi kaydetti ve bu, Mayıs ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana en yüksek günlük hacmi işaret ediyor. 

Geçen ayki büyümesini göz önünde bulundurarak, ağın son çeyrekteki performansını değerlendirelim.

Solana 2. Çeyrekte

Yeni bir raporda, blockchain analitik platformu Nansen, SOL’un yılın ikinci çeyreğindeki (1 Nisan – 30 Haziran arası) performansı hakkında bilgi verdi. 

Rapora göre SOL, incelenen dönem içinde ağdaki faaliyetlerde büyüme gördü. Solana’daki aktif hesaplar Nisan başında 400.000’den Mayıs sonunda yaklaşık bir milyona yükseldi.

Ayrıca, ağdaki günlük aktif hesaplar, incelenen dönem içinde 600.000 ile bir milyon arasında gidip geldi. 30 Haziran’a kadar Solana, günlük 1,1 milyondan fazla aktif hesap açmıştı. 

solanasolana’nın 2. çeyrekteki ağ etkinliği i̇statistikleri, ticaretinizde size yardımcı olabilir! 5

SOL’daki günlük işlemler de incelenen 91 günlük dönem arasında arttı. Nansen’e göre, bu çeyrekte Solana’daki en büyük işlemler, günde yaklaşık 100 milyon ila 200 milyon arasında değişen oy işlemleriydi. 

Diğer tür işlemler Nisan başında azalırken, ay ortasından çeyreğin sonuna kadar arttı.

solanasolana’nın 2. çeyrekteki ağ etkinliği i̇statistikleri, ticaretinizde size yardımcı olabilir! 6

Nansen ayrıca, son çeyrekte Solana’nın Ethereum’dan daha fazla günlük işlem kaydettiğini buldu.

İncelenen dönemde SOL’daki günlük işlemler yükselirken, “Ethereum’un günlük işlemleri çeyrek boyunca nispeten istikrarlıydı ve 1 milyonun üzerinde işlem civarındaydı.”

solanasolana’nın 2. çeyrekteki ağ etkinliği i̇statistikleri, ticaretinizde size yardımcı olabilir! 7

CoinMarketCap verilerine göre, Terra’nın çöküşünün bir sonucu olarak çeyrekte genel kripto para piyasasındaki düşüşten etkilenen SOL fiyatı %74 düştü.

Bu fiyat düşüşü, kullanıcıların 2. çeyrekte SOL’daki işlemleri gerçekleştirmek için daha az gaz ücreti ödemesine katkıda bulundu. Nansen’e göre,

“Solana’ya ödenen günlük gaz, sonunda 5-9 bin dolar aralığında istikrar kazanmadan önce, çeyreğin başından Mayıs ortasına kadar dalgalıydı.”

SOL üçüncü çeyrekte şimdiye kadar

Basın zamanında, en büyük 9. kripto para birimi olan SOL’un fiyatı 32.23 dolardı. Bu çeyrekte SOL, 13 Ağustos’ta 47.64$ ile en yüksek fiyat noktasına ulaştı. O zamandan beri fiyatı %33 düştü.

solanasolana’nın 2. çeyrekteki ağ etkinliği i̇statistikleri, ticaretinizde size yardımcı olabilir! 8

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’nın 2. Çeyrekteki Ağ Etkinliği İstatistikleri, Ticaretinizde Size Yardımcı Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!