OpenSea, NFT Basım İşlemlerini Kolaylaştıracak Özelliği Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea, sanatçılar ve koleksiyonerler için NFT basımını daha basit hale getiren özelliğini duyurdu. Bu özellik basım aşamalarını basitleştirecek ve daha güvenli hale getirecektir. OpenSea web sitesinde yayınlanan bir blog yazısında, NFT marketine gelen yeni özelliklerin basitlik, güvenlik ve hikaye anlatımı etrafında inşa edildiği açıklanmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Opensea, Seadrop ile İşlemleri Basitleştirecek!

Lansmanın ardından, NFT yaratıcıları koleksiyonlarına özel açılan sayfalar atayabilecektir. Bu özellik sayesinde yaratıcılar, OpenSea ana sayfasında keşfedilmelerini kolaylaştıracaktır. Ayrıca koleksiyoncular doğrudan bir OpenSea sayfasından NFT’leri basabileceklerdir. Bu düzenlenebilir açılan sayfalar, hikaye anlatımını vurgulamak, resimler ve videolar için daha fazla alan içerecektir. Ayrıca koleksiyon, baskı programı ve geri sayım saati hakkında da bilgi verecektir. Ek olarak açılır sayfalar, içerik oluşturucuların diğer şeylerin yanı sıra ekiplerini sergilemelerine ve yol haritalarını sunmalarına olanak tanıyacaktır.

OpenSea’nin Ürün başkanı Mitchell Kogan, yeni iyileştirmelerin arkasındaki nedenleri açıkladı. Açıklamasında, ‘bugünün tekliflerini kullanarak yeni bir proje başlatmak zorlu bir iştir. Yaratıcılar, vizyonlarını hayata geçirmek için teknik ve yaratıcı uzmanlığa ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca koleksiyonerlerin güvenli bir yerden bastıklarına güvenmeleri gerekiyor. Doğrudan OpenSea’den NFT basmak için güvenli bir platform oluşturarak hem yaratıcılar hem de koleksiyoncular için bu sorunları çözebileceğimize inanıyoruz’ dedi.

Yeni NFT basma deneyimi, koleksiyonculara ne zaman NFT basacaklarını hatırlatmak için e-posta ve takvim bildirimleri içerecektir. SeaDrop adlı yeni, açık kaynaklı bir akıllı sözleşme, OpenSea’deki yeni bırakma deneyiminin temelini oluşturacaktır. İçerik oluşturucuların SeaDrop kullanarak özel akıllı sözleşmeler geliştirmelerine gerek bulunmamaktadır. Bu, NFT’lerin basılmasında ve çok aşamalı koleksiyonların yönetilmesinde önemli ve teknik olarak zorlu adımlardan biridir.

Doğrudan Basım Mümkün Olacak!

Yeni özel açılan sayfaların önemli özelliği, koleksiyoncuların açılış sayfasından ayrılmadan doğrudan NFT’leri basmasına olanak sağlamasıdır. Koleksiyoncular, kripto cüzdanlarını doğrudan açılan sayfalara bağlayarak bilinmeyen üçüncü taraf web sitelerine gitme ihtiyacını ortadan kaldıracaktır. Ayrıca yeni basma deneyimi, koleksiyoncuların pazardaki yeni özellikler, sürümler ve NFT indirimleriyle döngüde kalmasına yardımcı olmak için izin whitelist’lerini destekleyecektir. OpenSea, bu özelliğe ait bilgileri merkezi olmayan bir sistemde depolayacağını belirtmiştir.

Yapılan açıklamaya göre, yeni deneyimi içeren ilk koleksiyon 22 Eylül’de basılacaktır. Koleksiyonda NFT yaratıcıları omgKirby ve Channel Tres yer alacaktır. Ayrıca şirket yılın geri kalanı için planlanan bir dizi heyecan verici Web3 geliştirmesini de duyurdu. Duyuruya göre, droplar, birçok yetenekli NFT sanatçısına yer verecektir. Ayrıca Warner Music Group ve Anthony Hopkins’in projelerini içerecektir. OpenSea, yeni özelliklerin beta testini gerçekleştirmektedir. Ayrıca yeni özellikleri kullanan içerik oluşturuculardan ve koleksiyonerlerden geri bildirimler almaktadır. Aldığı bildirimler doğrultusunda yeni sürümlere ek olarak daha fazla güncelleme başlatmayı hedeflemektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, NFT Basım İşlemlerini Kolaylaştıracak Özelliği Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!