Wintermute 160 Milyon Dolarlık Saldırıya Uğradı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründeki büyüme ne yazık ki yaşanan hack olaylarına da etki ediyor. Dolandırıcı ve hacker’ların bir numaralı odak noktası hâline gelen Blockchain ve beraberinde kripto sektörü, son olarak bir saldırıyla daha gündeme geldi. Bir piyasa yapıcı olan Wintermute, 160 milyon dolarlık saldırıya uğradığını açıkladı.

Wintermute Saldırıya Uğradı, Ancak OTC İşlemleri Etkilenmedi

Kripto para odaklı bir piyasa yapıcı olan Wintermute, kısa bir süre önce 160 milyon dolarlık saldırıya uğradığını, ancak hâlen bu saldırıyı bir beyaz şapka olarak gördüğünü belirtti. Kurucu ve CEO Evgeny Gaevoy, şirketin operasyonlarına devam ettiğini ve durumu çözmek için çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.

İlginizi çekebilir: Vitalik Buterin: DAO’lar Şirketler Değildir

Konu hakkında Twitter üzerinden bilgilendirmeler yapan Gaevoy, Wintermute ile MM anlaşması olanların paralarının güvende olduğunu belirtti. Şirketin verdiği hizmetlerde bugün ve potansiyel olarak önümüzdeki birkaç gün boyunca bir takım aksamalar olabileceğini belirten CEO, bu aksamaların kısa bir süre içerisinde çözüleceğini iddia etti.

Saldırının detaylarında ise saldırıda 90 varlıktan sadece ikisinin 1 milyon doların üzerinde (en büyük varlık ise 2.5 milyon dolar) olduğu belirtiliyor. Evgeny Gaevoy saldırı ile alakası olan her iki ekiple de en kısa sürede iletişim kuracaklarını belirtirken, hâlen anlaşmaya varabileceklerini de vurguladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wintermute 160 Milyon Dolarlık Saldırıya Uğradı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!