Wazirx ve Sandbox Metaverse ile Öğren Kazan Programı Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan merkezli WazirX kripto borsası ve Metaverse oyun projesi The Sandbox, 19 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan raporlara göre, ortaklık gerçekleştirdi. Ortaklığa göre kullanıcılar, The Sandbox Alpha ve genel olarak kripto hakkında eğitilecektir. Ayrıca bunu amaçlayan yeni bir dijital varlık kampanyası başlatılmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

WazirX ve Sandbox Metaverse’ten Öğren ve Kazan Kampanyası

Hindistan merkezli bir Bitcoin (BTC) ticaret merkezi olan WazirX, kripto eğitimi ve farkındalık için The Sandbox ile iş birliği gerçekleştirdi. Yeni başlayan öğren ve kazan kampanyası, ilk beş kazananın yakın zamanda başlatılan Sandbox Alpha üçüncü sezonu için ücretsiz Alfa geçişleri alacağı iki seviyeli bir yarışma içermektedir.

WazirX tarafından yapılan duyuruya göre yarışmanın ilk adımı, Sandbox Alpha hakkında 10 soruluk testten oluşacaktır. İkinci adımda ise katılımcıların borsa üzerinden en az 10 SAND token’ı ile ticaret yapmaları istenmektedir. Kazananlar, her iki turu da tamamlayan katılımcılar arasından rastgele seçilecektir. Ayrıca 500 SAND token’ı kazanma şansı ve oyundaki Metaverse dünyasına erişim kazanmaları için bir Alfa geçişi ile ödüllendirileceklerdir.

Ekip, Sandbox Alpha’nın üçüncü sezonunun kullanıcılara çoklu oyun seçenekleri sunduğunu açıklamıştır. Ayrıca 90’dan fazla solo ve çok oyunculu deneyim içeren özellikler sunmaktadır. WazirX’in başkan yardımcısı Rajagopal Menon konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Hindistan’ın en büyük kripto borsasıyız. Halkın kripto para birimi ve potansiyeli hakkında bilgi edinmesi için yollar yaratmaya kararlıyız. Ayrıca The Sandbox ile iş birliği içinde yürüttüğümüz öğren ve kazan kampanyamızla bunu başarmayı hedefliyoruz. Kripto para meraklıları ve oyuncuların katılımını dört gözle bekliyoruz’ dedi.

Bu, WazirX’in ilk öğren ve kazan kampanyası değildir. Haziran 2022’de kripto borsası, öğren ve kazan girişimi kapsamında eşler arası (P2P) bir yarışma başlatmıştır. Yarışma, ilk kez yatırımcıları P2P ticaretine alıştırmak amacıyla 21 Haziran’dan 28 Haziran’a kadar sürmüştür. Ekip, 8.000’den fazla katılımcının testi tamamladığını açıklamıştır. Ayrıca kazananların her birinin 200 dolar değerinde WRX token’ları ile ödüllendirildiğini belirtmiştir.

Sandbox Alpha

Sandbox Alpha Kasım 2021’de, oyuncuların The Sandbox ekipleri tarafından oluşturulan 18 deneyim aracılığıyla The Sandbox Metaverse’i ilk kez keşfetme fırsatına sahip olacağı, uzun süreli açık bir oyna ve kazan etkinliği olarak başlatılmıştır. Kampanyanın seçilen kazananlarına, oyuncuların Alfa sezonu içeriğinin mevcut tüm deneyimlerini tamamen keşfetmelerine olanak sağlanmıştır. Ayrıca 1.000 dolara kadar SAND ve üç özel NFT ödülü kazanmalarına olanak tanıyan bir NFT bileti olan Alpha Pass verilmiştir.

Üçüncü sezon 24 Ağustos 2022’de başlatılmıştır. 90’dan fazla oynanabilir deneyime erişim de dahil olmak üzere birçok yeni özellikle birlikte kullanıma sunuldu. Oyuncular Ethos puanları toplamak için görevleri tamamlamaktadırlar. Ayrıca üst düzey oyuncular tarafından kapılmak üzere 1,5 milyon SAND token’ı dağıtılmaktadır. Token’lar liderler sıralamasına göre dağıtılacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wazirx ve Sandbox Metaverse ile Öğren Kazan Programı Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!