Pakistan’dan 1 Milyon Genç için Web Eğitimi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde birçok üniversite aktif olarak Blockchain ve dijital paralar konusunda öğrencilerine eğitim veriyor. Sektörün gelişimi ile birlikte gelecekte önemli bir iş kapısı olduğuna inanılan bu alanda Pakistan da önemli bir adım atıyor. Ülke 1 milyon gence Blockchain tabanlı teknolojiler, Web3 ve kripto varlıklar konusunda eğitim vermek için kolları sıvadı.

Pakistan'dan 1 Milyon Genç için Web Eğitimi

Pakistan 1 Milyon Gence Web3 Öğretecek

Pakistan Başbakanlık Ofisi, Başbakanlık Gençlik Programının (PMYP) bir parçası olarak 1 milyon gence Blockchain tabanlı teknolojiler, web3 ve kripto konusunda eğitim vereceğini duyurdu. Bu eğitim kapsamında gençlere terimsel ve mantıksal eğitim verilirken kodlama konusunda da bilgiler aktarılacak.

Bu program kapsamında Başbakan’ın Gençlik İşlerinden Sorumlu Özel Yardımcısı Shaza Khwaja, planlanan Web3 eğimini sağlayacak Fasset ekibiyle bir araya geldi. 1 yıl boyunca sürecek olarak eğitimde gençlere önemli iş fırsatları da sağlanacak.

Bununla birlikte bu eğitimin müfredatı kapsamında ‘Gelecek Teknolojileri’ ve ‘Herkes için Ceceriler’ olmak üzere iki farklı konuda ilerlenilecek.

İlginizi çekebilir: Ethereum Merge, ETHIstanbul’da Kutlanıyor

Konu hakkında konuşan Shaza Khwaja şu ifadelere yer verdi:

“Pakistan Hükümeti’nin yıllardır ülke çapında gençlerin becerilerini geliştirmek için yorulmadan çalışıyor. Ancak özel sektörün geleceğe hazırlanma konusunda gençler için büyük fırsatlar sunduğuna inanıyorum. Gelecek için dijital beceriler gibi büyük ekonomik etkiye sahip alanlarda çalışmak Başbakanın vizyonudur. Bu, PMYP’nin Fasset ile ortaklığının temelini oluşturuyor”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pakistan’dan 1 Milyon Genç için Web Eğitimi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!