Güney Avustralya’da Güneş Enerjisiyle Çalışan Bitcoin Madencilik Tesisi Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Özellikle Bitcoin madencilik şirketleri kendilerini bir adım öteye taşımak için yeni çalışmalar yapıyor. Son olarak Güney Avustralya’da Güneş enerjisiyle çalışan bir Bitcoin (BTC) madencilik tesisi kuruldu.

Güney Avustralya’da Güneş Enerjisiyle Çalışan Bitcoin Tesisi

Güneş enerjisiyle çalışan bir Bitcoin (BTC) madencilik tesisi, bölgede türünün ilk örneği olmak için Güney Avustralya’da faaliyete geçti. Lumos Digital Mining tarafından işletilen tesis, Bitcoin‘in karbon ayak izini azaltmak amacıyla faaliyet için yaklaşık beş megavat elektrik sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Fitch, El Salvador’un Notunu Düşürdü

Lumos Digital Mining’den bir yetkili olan Angelo Kondylas, merkezin yılda en az 100 Bitcoin çıkarma potansiyeline sahip olduğunu, ancak miktarın güç kullanılabilirliğine bağlı olduğunu belirtti. Üretimi artırmaya ihtiyaç duyulursa, şirketin bir noktada ana şebekeden güç çekebileceğini kaydetti. Sanayi şehri Whyalla’da bulunan şirket, Bitcoin madenciliğine dahil olmak için güneş enerjisinden yararlanmak isteyen diğer kuruluşlara da rehberlik etmeyi planlıyor. 

Angelo Kondylas, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Enerji üreticileri, sistemde çok fazla şey olduğu için o gün kapatmak zorunda oldukları için] 10 milyon dolar harcıyor olabilir. Temelde sünger gibiyiz; kullanılmayan fazlalığı emiyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Avustralya’da Güneş Enerjisiyle Çalışan Bitcoin Madencilik Tesisi Açıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!