The Sandbox Yeni Projesi Dubaiverse’ü Duyurdu: Sırada Türkiye ve Singapur var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni metaverse projesi Dubaiverse’ü duyuran The Sandbox geleceğe dair projelerini kamu ile paylaştı.

The Sandbox 15 Eylül tarihinde True Global Ventures konferansı sırasında yaptığı açıklamada, yeni metaverse projesi Dubaiverse’den bahsetti. Sandbox daha öncesinde de “Mega City” isimli bir metaverse projesi duyurmuştu.

Şirket Dubaiverse kapsamında yetkili kurumlar ve yerel şirketlerle iş birliği halinde olacağını belirtti. Dubaiverse projesi dahilinde yerel oyun, film, müzik oyunculuk ve reklam firmaları ile iş birliği halinde olacağını açıklayan The Sandbox projenin çok yönlü bir evren olacağının altını çizdi.

Dubai’nin dijital varlıkların düzenlenmesi ile ilgilenen kurumu, Dubai Sanal Varlıklar Regülasyon Otoritesi ise projeden arsa alan ilk müşteri oldu. True Global Ventures ise toplantıda The Sandbox’ın üst şirketi Animoca Brands’e yaptıkları yatırımın 38 milyon dolara ulaştığını açıkladı.

Şirket COO’su Sebastien Borget, Singapur, Güney Kore ve Türkiye için de konum tabanlı metaverse projeleri geliştirmeyi planladıklarını açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Sandbox Yeni Projesi Dubaiverse’ü Duyurdu: Sırada Türkiye ve Singapur var
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!