BNB Chain Odaklı Projeler İçin Büyük Kolaylık: Google Could Anlaşması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Binance tarafından desteklenen BNB Chain uygulamaları blockchain teknolojilerini ileriye taşımak için Google Cloud’un destek programına erişim sağlayabilecekler.

CoinDesk tarafından yapılan bir habere göre, BNB Chain ve Google Cloud Blockchain projelerinin büyümesi için birlikte çalışacaklar. Dünya çapındaki bu iki oluşum söz konusu iş birliği ile Web3 ve Blockchain girişimlerine temel altyapı, bulut bilişim destekleri ve mentorluk sunmayı planlıyorlar.

Yapılan basın açıklamasına göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından geliştirilen ve desteklenen BNB Chain temelli projeler artık Google Cloud altyapısından faydalanabilecekler. Bunun yanı sıra BNB Chain odaklı geliştirici program kapsamındaki yaklaşık 150 proje Google Cloud’un “Startups Cloud Program“ına hızlandırılmış erişim sağlayabilecek.

BNB Chain’in yatırım direktörü Gwendolyn Regina konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Google Cloud çok iyi bir Web2 yeteneğine sahip ve gerçekten Web3 için çok sayıda iş yaptı. Bizim için aynı DNA’yı ve aynı vizyonları paylaşan büyük oyuncularla çalışmak her zaman önemli.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain Odaklı Projeler İçin Büyük Kolaylık: Google Could Anlaşması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!