Polkadot (DOT) Bu Kategoride BTC, ADA, SOL, TRX’ten Daha İyi Performans Gösteriyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot, geliştirme faaliyetleri söz konusu olduğunda birçok rakibini geride bırakmıştır. Parachain kiralama müzayedesinin yanı sıra yeni durum güncellemesi gibi çeşitli sistem faaliyetleri önemli bir rol oynamıştır.

Aşağıdaki grafikte, Temmuz’dan sonra DOT’un Bitcoin, Cardano, Solana ve Tron’dan daha iyi performans gösterdiği açıkça görülebilir.

polkadotpolkadot (dot) bu kategoride btc, ada, sol, trx’ten daha i̇yi performans gösteriyor! 3

Bu, ağ için olumlu bir işaret olarak görülebilir. Geliştiricilerin iyileştirmeler yapmak ve yeni özellikler eklemek için çok çalıştıklarını açıkça ima ediyor.

Geliştirici etkinliğindeki artışın bir açıklaması, geliştiricilerin iki kardeş blok zinciri olan Polkadot ve Kusama’nın üzerine yeni kripto varlıkları ve merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmasına olanak sağlayacak olan parachain açık artırması olabilir.

Ancak hikayede daha fazlası var, Polkadot topluluğu, hem Fungible hem de Fungible Tokens (NFT’ler) varlıkları dağıtmak ve aktarmak için işlevsellik sağlayan bir varlık para zinciri olan Polkadot’s Statemint’i güncellemeyi önerdi. Güncelleme v9270 sürümüne olacak.

Artan geliştirme faaliyeti, 12 Eylül’ün son 24 saatinde ilk 4000 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri olan DOT ile birlikte bazı balinaların da ilgisini çekti.

Ancak iyi haber burada bitmiyor, DOT sosyal medyada da iyi gidiyor. DOT’un sosyal sözleri geçen haftadan bu yana %11,86 ve sosyal etkileşimleri %11,21 arttı.

DOT bazı cesaret verici gelişmeler görmüş olsa da, hala bazı endişeler var. Hacmi önceki hafta önemli ölçüde düştü ve yaklaşık %51,61 düştü.

Polkadot’un piyasa değeri hakimiyeti de bir darbe aldı ve son 30 günde %9,24 değer kaybetti. 

polkadotpolkadot (dot) bu kategoride btc, ada, sol, trx’ten daha i̇yi performans gösteriyor! 4

Polkadot’un fiyatı, haberin yayınlandığı tarihte, son 24 saatte %2,63 artış kaydetti. Son yedi günde %3.49 değer kazanarak 7.91 dolardan işlem görüyordu.

Polkadot için birçok unsur avantajlı olsa da, okuyucular bir işlem yapmadan önce dikkatli olmalıdırlar. 

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
22

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot (DOT) Bu Kategoride BTC, ADA, SOL, TRX’ten Daha İyi Performans Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!