Google Cloud, Axie Infinity’nin Ronin İşlemlerini Doğrulayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli şirket Sky Mavis, oyun merkezli Ethereum yan zincir ağının güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için Google Cloud ile anlaştığını açıkladı. Bu anlaşma kapsamında Google Cloud, Ronin ağında bir doğrulayıcı görevi görecektir. Firma yakın zamanda yeni güncellemeler gerçekleştireceğini de açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Google Cloud Ronin İşlemlerinde Başrol Olacak!

Sky Mavis, yan zincir ağının güvenliğini kolayca sağlamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca işlemlerin işlemesine yardımcı olacak Google Cloud, Ronin işlemlerinde çok önemli bir role sahip olacaktır. Esasen anlaşma, uluslararası teknoloji devinin bulut bilişim bölümünün Ronin üzerinde bir doğrulayıcı düğümü çalıştırmasını içermektedir.

Sky Mavis anlaşmayı duyurmasına rağmen, anlaşma hakkında detaylı bir açıklama yapmamıştır. Ancak Google Cloud bir basın toplantısı düzenleyerek bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamada, ‘Google Cloud 2020’den beri stratejik olarak Sky Mavis’in ortağı. Ancak şu andan itibaren resmi olarak ortaklığı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz’ dedi. Yapılan açıklamalara göre, yakın zamanda anlaşmaya bir ortak daha katılacaktır. Bu katılacak olan şirketin bir bulut çözümü firması olan Search olacağı belirtilmiştir.

Google Cloud’un Güneydoğu Asya Genel Müdürü Ruma Balasubramanian, ortaklıkla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında oyna ve kazan konseptinin dinamiklerinin Blockchain inovasyonunu önemli ölçüde artırabileceğini söyledi. Ayrıca ‘Sky mavis, daha fazla topluluk oluşturma ve ortak mülkiyete ilham veren bir oyna ve kazan konsepti uygulamaktadır. Bu da Cloud’un Blockchain teknolojisiyle bireyler için inovasyon ve değer yaratmasını nasıl sağlayabildiğinin güçlü bir örneğidir’ dedi.

Sky Mavis, Ronin ağında da doğrulayıcı olarak toplamda 18 firmanın olacağını açıkladı. Ayrıca bu açıklama Google anlaşmasından hemen sonra geldi. Açıklamanın detaylarında geçtiğimiz aylarda yaşanan saldırıda kaybedilen paraların bir kısmının geri alındığına da yer verilmiştir. Ayrıca doğrulama stratejisinin değiştiğinden bahsedilmiştir. Geçmişte yaşanan ihlalde dokuz doğrulayıcıdan beşinin saldırıya uğramış özel anahtarları kullanılarak gerçekleştirilmiştir.

Şirket zaman içerisinde 21 doğrulayıcıya ulaşmayı hedeflemektedir. Sky Mavis daha önce Web3 oyun girişimi, Yield Guild Games ve Metaverse yatırımcısı ve oyun yayıncısı Animoca Brands ve Blockchain analitik firmaları Nansen ve DappRadar gibi firmaları bünyesine kattığını açıklamıştır. Ayrıca Google Cloud kısa süre önce Blockchain uygulamalarının güçlendirilmesine yardımcı olmak için şirkete özel bir Web3 ekibi kurmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Google Cloud, Axie Infinity’nin Ronin İşlemlerini Doğrulayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!