ABD Hükümeti, Axie Infinity’den Çalınan 30 Milyon Doları Geri Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD hükümeti Axie Infinity’den çalınan 30 milyon doları geri aldı. ABD Hükümeti 30 Milyon Doları Elinde Tuttu

Bu yılın başlarında Axie Infinity saldırısı sırasında hackerlar tarafından 600 milyon doların üzerinde kripto para ele geçirildi.

ABD Hükümeti, 30 Milyon Doları Geri Aldı

ABD hükümeti, kripto analitik şirketi Chainalysis’e göre, Axie Infinity’den çalınan 30 milyon dolarlık paranın geri kazanıldığını duyurdu.

Chainalysis’ten Erin Plante’ye göre, son zamanlarda operasyonlarını hızlandıran Kuzey Koreli bir hacker organizasyonu olan Lazarus Group, onlardan para çaldı.

Plante, konuyla ilgili blog yazısında şu iddialarda bulundu:

Kripto para birimi endüstrisindeki önde gelen kuruluşların ve ABD’li kolluk kuvvetlerinin yardımıyla Kuzey Kore hükümetine bağlı olan bilgisayar korsanları tarafından çalınan 30 milyon dolarlık fon geri alındı, Bu, Kuzey Koreli bir bilgisayar korsanlığı grubu tarafından ele geçirilen kripto paraların, ilk kez geri alındığını gösteriyor. Bunun son olmayacağından eminiz

Hackerlar son aylarda Axie Infinity’den 600 milyon dolardan fazla para aldı. Tornado Cash bu paraları aklamak için kullanıldı. ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının para aklamak için kullanması sonucunda Tornado Cash’e yaptırım uyguladı.

Hazine Bakanlığı’ndan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hükümeti, Axie Infinity’den Çalınan 30 Milyon Doları Geri Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!