Golden State Warrior’ın sahibi, yeni bir NFT oyunu kullanıma sunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü NBA takımı Golden State Warrior’ın sahiplerinden biri olan Nick Swinmurn, Play Hellebore ile iş birliği içerisinde yeni bir NFT oyunu kullanıma sunacağını duyurdu. Hellebore’un, kullanıcıların blok zinciri tabanlı ödüller için profesyonel spor karşılaşmalarının sonuçlarını tahmin etmesine olanak tanıyan bir fantezi sporları platformu olduğu biliniyordu. 

Aktarılan detaylara göre; oyun kapsamında kullanıcılar, siteye erişim sağlayabilmek için 0,03 Ether karşılığında bir “Siber NFT” satın alacak. Daha sonra NFT ödülleri, hediye ürünler ve hayranlara özel yeni deneyimler kazanmak için ligler oluşturulabilecek ve teke tek karşılaşmalar yapılabilecek. İlk kullanıcılar, yalnızca beyzbol ve futbol karşılaşmalarının sonuçları için tahminlerde bulunabilecek. 2023 yılı sonuna kadar hokey, golf, basketbol ve tenis karşılaşmaları da platforma entegre edilecek.  

Sorare, fantezi sporları türündeki oyunların en popüler örneklerinden biri olmuştu

Öte yandan; Golden State Warrior’ın sahibi tarafından başlatılan oyun, son dönemlerde popülarite kazanan fantezi sporları türündeki NFT oyunları ailesine katılan son üye oldu. Söz konusu tür, ağırlıklı olarak Dapper Labs’in geliştirdiği Sorare tarafından kontrol ediliyordu. Oyun, neredeyse tüm büyük spor ligleriyle ortaklıklar kurmuştu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Golden State Warrior’ın sahibi, yeni bir NFT oyunu kullanıma sunacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!