Gizemli Bitcoin (BTC) Balinası 28x Yaptı: 9 Yıllık Bekleyişin Ardından 95 Milyon Dolar Kar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimliği belirsiz bir Bitcoin (BTC) balinası 9 yıllık bekleyişin ardından yatırımından 95 milyon dolar kar elde etti.

On-chain analiz platformu Whalemap verilerine göre, kimliği belirsiz bir Bitcoin balinası 9 yıllık bekleyişin ardından elindeki 5.000 Bitcoin’i sattı ve 95 milyon dolar civarında kar elde etti. Veriler, söz konusu balinanın elindeki Bitcoinlerin maliyetinin 698 dolar olduğunu ve yıllar süren bekleyişin sonucunda %2800‘lük kar elde ettiğini ortaya koydu.

Oklink tarafından sağlanan verilere göre, bu Bitcoin balinası tarafından 2013 yılında oluşturulmuş cüzdandan 4 Eylül 2022 tarihinde Kraken’e 5.000 Bitcoin transfer edildi ve ardından 5 Eylül tarihinde satış işlemi gerçekleştirildi. Veri platformlarının sağladığı bilgiler göz önünde bulundurulduğunda son birkaç hafta içerisinde “erken vizyonerler” olarak tanımlanabilecek 10 yıllık balinaların son günlerde geri dönmesi gözden kaçmıyor.

5.000 adet Bitcoin’e sahip bu gizemli yatırımcının 9 sene boyunca elindeki Bitcoinleri satmamayı nasıl başardığı ise en az elde ettiği kar kadar ilgi çekici bir noktaya işaret ediyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından öne sürülen iddialar arasında, cüzdan şifresini kaybeden ve uzun zaman sonra cüzdanına erişim sağlayan birisi olabileceği düşünülüyor.

Diğer yandan, gizemli yatırımcının yüksek bir irade ile bu güne kadar beklemiş olma ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Birçok kişi bu örnekte olduğu gibi Bitcoin’in uzun vadeli ve sabırlı yatırımcıları hiçbir zaman üzmediğinin bir kanıtı olduğunu düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gizemli Bitcoin (BTC) Balinası 28x Yaptı: 9 Yıllık Bekleyişin Ardından 95 Milyon Dolar Kar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!