Franklin Templeton, Avrupalı Yatırımcılar İçin Metaverse Fonu Kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Global yatırım devi Franklin Templeton, Avrupalı yatırımcılar için yeni bir metaverse borsa yatırım fonu (ETF) kuruyor.

Franklin Metaverse UCITS ETF olarak adlandırılan fon, Solactive Global Metaverse Innovation Net Total Return Index’in performansını yansıtıyor olacak.

Bu endekste metaverse’e, blockchain aplikasyonlarına, Block gibi şirketlere, Galaxy Digital gibi kripto yatırımcılarına yatırım yapmış veya bunlarla bağlantısı bulunan şirketlere yer veriliyor.

Franklin Templeton, blockchain dünyasına geçen yıl önce bir girişim fonu, daha sonra ise blockchain tabanlı başka bir fon kurarak giriş yaptı. Şirketin temmuz sonu itibarıyla yönetimi altında toplamda 1,4 trilyon dolarlık varlık bulunuyor.

Franklin Templeton’ın global endeks portföyü yöneticisi Dina Ting, metaverse ve blockchain teknolojilerinin “farklı toplumlar ve global ekonomik büyüme üzerinde büyük etkilerinin olabileceğini” söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Franklin Templeton, Avrupalı Yatırımcılar İçin Metaverse Fonu Kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!