Doodles NFT Tam 1 Aydır Sessiz! Neler Oluyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şaşırtıcı bir şekilde Doodles NFT projesinin resmi Twitter hesabı, ağustos ayı boyunca herhangi tweet atmadı. Sorunu vurgulayan bir tweet’te, popüler NFT etkileyicisi TropoFarmer, ağustos ayında tweet atmaları için 11 saat kaldığını gösteren bir geri sayım takviminin görüntüsünü paylaştı. Son derece popüler projede neler oluyor ve neden sosyal medyadan bu kadar uzak kaldılar? NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Doodles NFT Twitter’da 1 Aydır Sessiz!

Doodles NFT hesabının ağustos ayı boyunca neden tweet atmadığı henüz belli değildir. Ancak yatırımcılar tarafından bu durum endişe verici olarak görülmektedir. NFT projesi, sektördeki en büyük NFT projelerinden biridir. Ayrıca DappRadar istatistiklerine göre, işlem hacmine göre tüm zamanların en büyük 13. NFT koleksiyonudur. Yalnızca bu ay, Doodles’ın satış hacmi 7,49 milyon doların üzerindedir. Uzun zamandır bir ayı piyasasındayız, bu da insanları tedirgin etmektedir. Doodles, Twitter’a yaklaşımlarıyla her zaman rahat davranmaktadır. Şimdi, piyasa sessiz olduğu için yatırımcılar ekipten güvence ve açıklama beklemektedirler.

Doodles’ın ağustos ayında resmi olarak tweet atmamasına rağmen, 10 Ağustos’ta bir ticari tweet’e kırmızı bir balon ve bir kovboydan oluşan iki emoji ile bir yanıt tweet’i gönderdikleri bilinmektedir. NFT Twitter fenomeni Degentraland, bugün tweet atmayan Doodles hakkında açıklama yaptı. Açıklaması 18 tweetlik bir gönderi şeklindedir. Açıklamasında, ‘doodles FUD için acele edilmemeli. Son aylarda Doodles’ta büyük ölçüde sessiz kaldım. Ancak uzun süredir sahiplerinden fikrimi soran birkaç ilgili DM aldım. Genel düşüncelerim sabırlı olun, ancak daha fazlasını talep edin’ yazdı.

Doodles topluluğunun birçok üyesi, ekipten daha fazla şeffaflık ve düzenli güncellemeler istemektedir. Eylül ayında Doodles’ın tekrar tweet atacağı ve insanların endişelerini gidereceği düşünülmektedir. Projenin kapsamlı bir yol haritası bulunmaktadır. Ayrıca Nisan ayında Doodles 2 NFT koleksiyonu için planlar duyurmuştur. Bunu en iyi şekilde yönetebilmek için topluluklarının desteğine ihtiyaçları vardır.

NFT Koleksiyonları Duyurdu!

Doodles’ın yeni NFT koleksiyonuyla ilgili son haberler, doğrudan Doodles’ın NFT NYC etkinliğindeki ekipten gelmiştir. Özellikle, Web3 markasının yeni Baş Marka Sorumlusu olarak Pharrell Williams’ı duyurması NFT alanında geniş çapta kutlanmıştır. Aynı şekilde, Alexis Ohanian’ın VC firması Seven Seven Six’in büyük bir yatırımının duyurusu da yapılmıştır. Konferans sırasında Doodles, Doodles 2 fragmanını da yayınlamıştır. Ayrıca video, bir Doodles avatarının bir Dooplikatör yarattığını ve onu dünyayı aydınlatmak için kullandığını gösteriyor.

Doodles koleksiyonu yalnızca 10.000 NFT ile sınırlıdır. Buna karşılık Doodles 2, markanın Doodles’ı geniş bir kitleye ulaştırma çabasıdır. Aslında ekip, bu yeni NFT’lerin milyonlarca olabileceğini öne sürmüştür. Sonuç olarak Doodles 2 koleksiyonunun amacı özelleştirilebilir ve erişilebilir olmaktır. Temel olarak, insanlar bir Doodles NFT satın alabilir, bazı temel özellikleri seçebilir ve NFT’lerini farklı giyilebilir ve aksesuarlarla daha da özelleştirebilir. Yalnızca NFT’lerinin görünümünü değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda tam vücut veya PFP avatarları arasında geçiş yapabilirler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Doodles NFT Tam 1 Aydır Sessiz! Neler Oluyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!