Cardano Analiz: ADA En Kritik Ayına Girerken Neler Yaşayabilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano (ADA), Eylül 2022’ye girerken Vasil yükseltmesine sadece birkaç gün kaldı. Beklentiler, özellikle blok zinciri ağlarının büyük değişiklikler uyguladığında olduğu gibi, özellikle yükseltme öncesi bir ralli için yüksek.

Aynı beklentiler Cardano’nun Vasil güncellemesi için de geçerliyse, önümüzdeki günlerde yatırımcıların heyecanının artmasını beklemeliyiz. Cardano’nun Ağustos ayının ilk yarısındaki yükseliş girişimleri durduruldu ve dört haftanın en yüksek seviyesinden %27’lik bir düşüş düzeltmesine neden oldu.

Token’ın basın zamanındaki fiyat hareketi, henüz başka bir yukarı yönlü girişime hazır olmayabileceğini gösteriyor. Alt, son 24 saat içinde %3,8 daha düşük işlem görüyordu ve 0,44 dolarlık yeni bir fiyat tabanını doğruladı.

Bir miktar yükseliş ivmesi elde etmek için geçiş yapma yeteneği, yeterli hacim toplayıp toplayamayacağına bağlı olacaktır.

Şimdiye kadar yatırımcıların duyarlılığı ADA’nın lehine yavaş yavaş değişiyor. 29 Ağustos’tan bu yana aktif adres sayısında önemli bir artış kaydetti, ancak keskin bir artış ve ardından bir yavaşlama oldu.

cardano analiz: ada en kritik ayına girerken neler yaşayabilir? 4

Bununla birlikte, 24 saatlik aktif adres sayısındaki artış, 31 Ağustos itibariyle 0,43 dolarlık güçlü bir birikimi doğruladı.

Ne yazık ki, bu, mevcut seviyedeki talep seviyesinin sağlam bir resmini çizmiyor. ADA ayrıca son üç gün içinde önemli miktarda balina aktivitesi kaydetti.

cardano cardano analiz: ada en kritik ayına girerken neler yaşayabilir? 5

31 Ağustos fiyatına yakın güçlü balina aktivitesi, ardından son üç gündeki iniş ve çıkışların bir kombinasyonu, balinaların dalışı satın alabileceğini doğruluyor.

Güçlü Balina Hareketlerine Rağmen ADA Boğaları Neden Güçlü Değil?

ADA’nın tedarik dağıtımının yukarıdaki soruya net bir cevabı var. 10 milyondan fazla coine sahip olan adresler, ADA’nın arzında aslan payına sahiptir.

Bu balina kategorisi, son üç günde varlıklarını önemli ölçüde artırdı.

cardano cardano analiz: ada en kritik ayına girerken neler yaşayabilir? 6

10.000 ila 10 milyon jeton tutan adresler, son üç gün içinde bakiyelerini düşürdü. Bu, satın alma baskısına karşı koymak için kayda değer bir satış baskısı yarattı. Bu sonuç, en büyük balinaların piyasa üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunu gösteriyor.

En büyük balinaların satın alıyor olması yeterince büyük bir açıklama. Balinaların geri kalanı bu sonuçla aynı hizaya gelirse, ADA boğaları daha az sürtünme yaşayacaktır. Yaklaşan yükseltme, görünümü güçlü bir yukarı yönde değiştirebilecek tek olay olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
38

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Analiz: ADA En Kritik Ayına Girerken Neler Yaşayabilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!