Bitcoin Madencilik Zorluğu Ağustos Ayında Üç Kat Arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası dalgalı yapısı sebebiyle inişli çıkışlı bir seyirle ilerliyor. Yaşanan gelişmelerle birlikte Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto para biriminde düşüş yaşanıyor. Ancak bu düşüşe rağmen 0,1 Bitcoin’in üzerinde BTC tutan adreslerin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 

Bitcoin (BTC) Tutan Adreslerin Sayısında Artış Yaşanıyor

Bitcoin’in fiyatı, Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın şahin konuşmasının ardından 24 saat içinde yüzde 7 düştü. Bitcoin Haziran ortasından bu yana ilk kez 20.000 dolarının altına düşmesine rağmen, pazar günü 0,1 Bitcoin’in üzerinde BTC tutan adreslerin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ağustos ayındaki Bitcoin madencilik zorluğuna rağmen bu yükseliş gerçekleşti.

Kripto veri araştırma şirketi Glassnode tarafından yayınlanan bir rapora göre, Bitcoin’e küçük yatırımlar yapan yatırımcıların, Terra-LUNA olayına rağmen Mayıs ortasından bu yana sürekli olarak büyüdüğünü açıkladı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 29 Ağustos 2022

Bitcoin madenciliğinin ağustos ayında dördüncü zorluk artışını göreceği belirtiliyor. BTC.com’dan alınan verilere göre, Bitcoin madencilik zorluğu ağustos ayında üç kat arttı. Bir sonraki zorluk seviyesinin 30.28 trilyona yükselebileceği aktarılıyor.

Ayrıca nicel kripto fonu Capriole Investments’ın kurucusu Charles Edwards, Bitcoin’in 20 bin dolarlık hareketli ortalama üzerinde durmasının bir sonraki fiyat artışına işaret edebileceğini söylemişti.

Bitcoin’in durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında BTC 19,865,06 dolardan işlem görüyor

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilik Zorluğu Ağustos Ayında Üç Kat Arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!