Köklü Amerikan Bankası Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Hizmetlerini Entegre Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1895 yılında kurulan Sullivan Bank, müşterilerine kripto para erişimi hizmeti sunmak için aracı finans kurumu Bakkt Crypto Connect ile anlaşma sağladı.

Yeni yapılan bir açıklamaya göre, köklü Amerikan bankası Sullivan Bank, müşterilerine Bitcoin ve Ethereum alım-satım ve banka hesaplarında saklama hizmeti sunabilmek adına dijital varlıkların yönetimi için bir teknoloji platformu olan Bakkt ile anlaşma sağladı.

Bakkt pazarlama ve satış müdürü Mark Elliot tarafından konuyla alakalı yapılan açıklama ise şu şekilde:

Müşterilerine güvenilir dijital bankacılık uygulamalarında Bitcoin ve Ether satın alma seçeneği sunmak için Sullivan Bank ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu noktada Sullivan Bank ve müşterileri için kripto para deneyimini sorunsuz hale getirmek adına uyumluluk, vergi raporlaması ve müşteri hizmetleri dahil olmak üzere Bakkt platformunun tüm gücüyle destek oluyoruz.

Sullivan Bank’ın söz konusu kripto para entegrasyonu yönünde attığı bu adımın, müşterilerinden konu hakkında gelen yoğun talep sebebiyle olduğu biliniyor. Kullanıcılara bu tür güvenli kripto para yatırım hizmetlerin sunulması, teknolojinin ve ekosistemin devamlığı açısında büyük önem arz ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Köklü Amerikan Bankası Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Hizmetlerini Entegre Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!