Monochrome, Avustralya’da Bitcoin Spot ETF’si Listeleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde borsada işlem gören fonlara (ETF) olan ilgi artış göstermiş durumda. Bu kez varlık yönetim şirketi Monochrome, Avustralya’da #Bitcoin Spot ETF’si başlatacağını duyurdu.

Monochrome, Avustralya’da Bitcoin Spot ETF’sini Başlatıyor

Bitcoin odaklı varlık yönetimi şirketi Monochrome, Avustralya kripto spot araçları listesine daha fazla borsada işlem gören fon (ETF) başlattı.

Monochrome konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ortağı Vasco Trustees’in ülkede kripto spot ETF’lerini işletmek için bir finansal lisans aldığını ve Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda (ASX) resmi bir listelemenin önünü açtığını söyledi.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 17 Ağustos 2022

Monochrome CEO’su Jeff Yew, konu hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Bütün teklifler eşit olmadığı için, özellikle düzenlenmiş alanda işlem yaparken, seçimin yatırımcılar için iyi bir şey olduğunu görüyoruz.

Yew, diğer Avustralya kripto ETF’lerinin dolaylı olarak kripto varlıklarını elinde bulundurduğunu ve genel finansal varlık yetkisi altında faaliyet gösterdiğini belirterek, Monochrome’un ETF teklifinin doğrudan temel kripto varlıklarını elinde tutacağını ve bunu yapmak için özel olarak yetkilendirildiğini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Monochrome, Avustralya’da Bitcoin Spot ETF’si Listeleyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!