Mailchimp, Messari ve Edge Wallet’ın Hesaplarını Askıya Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E-posta şirketi Mailchimp, bu hafta kripto ile ilgili birçok içerik oluşturucu ve medya kuruluşlarının hesaplarını askıya almasıyla gündeme geldi. Şirketin Messari ve Edge Wallet gibi şirketlerin tüm erişimlerini kapatması büyük tepki topladı. Hesabı kapatılan şirketlerin yöneticilerinden sert eleştiriler geldi.

Mailchimp, Messari ve Edge Wallet’ın da Yer Aldığı Kripto Şirketlerinin Hesaplarını Kapattı

E-posta pazarlama platformu Mailchimp, bu hafta kripto ile ilgili içerik oluşturucuların ve medya kuruluşlarının hesaplarını askıya aldı. Etkilenen müşterilerin listesinde kripto cüzdanı Edge, kripto analiz şirketi Messari ve birkaç medya şirketi yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapanan Messari’nin kurucusu Ryan Selkis Twitter üzerinden şu ifadelere yer verdi:

“Son 48 saat içinde kriptonun en saygın markalarından bazılarını platformdan çıkardığınız için teşekkür ederiz. Amacımızı kanıtlıyorsunuz. Mailchimp ve tüm konuşma sansürleri yok edilmeli”

Bununla birlikte Messari’nin pazarlama müdür Jared Ronis ise “Sadece hiçbir uyarı yapmamakla kalmadılar, abone listelerimize bile erişemiyoruz” dedi.

İlginizi çekebilir: Güney Kore, Yeni Kripto Kurallarını Hızlandırmak İstiyor

Diğer taraftan NFT koleksiyonu Cryptoon Goonz’un kurucusu Jesse Friedland, 5 Ağustos’ta Mailchimp tarafından kripto içeriklerinin yasaklandığını tweetlemişti. Yayımlanan uyarı tweet’inde şirket şu konuya yer vermişti:

“Satış, işlem, ticaret, takas, depolama, pazarlama veya kripto para birimleri, sanal para birimleri ve herhangi bir dijital varlık üretimine dahil olan işletmelere izin veremeyiz”

Yaşanan bu olay sonrası Mailchimp’ten henüz bir açıklama gelmedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mailchimp, Messari ve Edge Wallet’ın Hesaplarını Askıya Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!