Slope Wallet, Saldırgan İçin Ödül Programı Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Slope Wallet, Saldırgan İçin Ödül Programı Duyurdu – BTCHaber

İçeriğe geç

Ana dolaşım

Bu hafta içerisinde 5 milyon dolarlık bir hack saldırısına maruz kalan Slope Wallet, saldırgana fonları iade etmesi için yüzde 10 ödül teklifinde bulundu. Slope ayrıca saldırganın fonları 48 saat içerisinde iade etmesi durumda herhangi bir yasal işlemde bulunmayacağına da söz verdi.

Slope Wallet, Ödül Programı Başlattı

Solana Blockchain ağında yaşanan ve kaynağının Slope Wallet olduğu düşünülen hack saldırısı ile ilgili soruşturmalar devam ediyor. Konu hakkında kısa bir süre önce açıklama yapan Solana geliştiricileri söz konusu saldırının Slope Wattlet kaynaklı olabileceğini söylemişti. Yapılan bu açıklama sonrasında Slope ekibi de saldırıda bazı cüzdanların etkilendiğini açıklamıştı.

İlginizi çekebilir: DeBridge Finance Hack Olayında Kuzey Kore Şüphesi

slope wallet saldirgan icin odul programi duyurdu 2

Ekip saldırgana parayı iade etmesi ve ödülü alması için 48 saatlik bir süre tanıdı. Çalınan fonları geri almak için kolluk kuvvetleri ve önde gelen bir Blockchain istihbarat firması olan TRM laboratuvarları ile birlikte çalışılacağı da söylendi. Saldırganın Slope’un merkezi sunucusunda düz metin olarak saklanan kullanıcı tokum ifadelerine eriştiği ve bunları kripto para birimlerini çalmak için kullandığı düşünülüyor. Yapılan bu saldırı milyonlarca kişiyi etkilemiş durumda.

Burak Köse
Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. 2000 yılında bilgisayar ve internetle tanışan Burak, sanal dünyada ilk emeklemelerini henüz 5 yaşındayken gerçekleştirdi. İlkokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Burak, matematik hocasının tavsiyesiyle Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi’ne başladı. İşletme bölümünün kendisine göre olmadığını fark eden Burak, 3. Sınıfta İşletme bölümünü bırakarak, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne geçiş yaptı. İletişim Fakültesi’nde eğitimine devam ederken hocalarından geleneksel medya, gazetecilik, yeni medya ve tasarım alanında da dersler alan Burak, psikoloji ile de yakından ilgilenmiştir. Reklamcılık eğitimini sürdürdüğü esnada psikoloji okumalarına devam eden Burak, Felsefe ve Sosyoloji okumaları da yaparak kendini bu alanlarda geliştirdi. İlkokul eğitimini sürdürdüğü esnada içerik üretmeye başlayan Burak, Türkiye’de faaliyet gösteren pek çok forum ve sözlük platformunda bilgilerini paylaşıp yeni şeyler öğrenerek kendini geliştirmeye devam etti. Bursa’da Anadolu Lisesi’nde lise öğrenimine devam ettiği esnada İngilizce eğitimini geliştirmeye devam eden Burak, İngilizce kaynaklardan çeviriler yaparak bunları okuyucuları ile paylaşmaya başladı. Teknoloji ve etrafında gelişen dünyaları yakından takip eden Burak, bu alanlarda yeni gelişmeleri öğrenmeye ve edindiği bilgileri ilk olarak forum ve sözlüklerden paylaşmaya başlayarak profesyonel anlamda içerik üreticiliğine adım atmış oldu. İçerik üreticiliğinde üniversite eğitimine başlamasıyla birlikte kendini geliştirmeyi sürdüren Burak, Türkiye’nin öncü teknoloji platformlarında içerikler üretti. Öncü teknoloji platformlarında içerik yöneticiliği yaparken blockchain’i radarına alan Burak, geleceğin teknolojisi olarak gördüğü blockchain yenilikleri konusunda araştırmalarına başladı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra butik reklam ajanlarında çeşitli alanlarda çalışmalar yürüten Burak, çalışma hayatı boyunca içerik üretmeye devam etti. Teknoloji editörü olarak çıktığı içerik üretme yolculuğunda teknoloji ile bağlantılı pek çok alanda içerikler üretti. Yeniliklere uyum sağlamayı kendine görev edinen Burak, yeni teknolojileri okuyuculara en doğru bilgilerle aktarmayı seviyor. Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerik üretmeye başlayan Burak, sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

https://medium.com/@koseburak

Türkiye’nin Uzman Kadrolu Kripto Haber Platformu

 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Slope Wallet, Saldırgan İçin Ödül Programı Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!