Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) Karşısında 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, Bitcoin karşısında zemin kazanmaya devam ediyor ve ETH/BTC, üç ayın en yüksek seviyelerine yükseldi.

Varlık 23.000 dolar civarına yerleştiği için Bitcoin hareketsiz kalmaya devam ediyor. Büyük ölçüde beklendiği gibi daha fazla dalgalanma birkaç altcoinden geliyor.

ETC, AVAX ve Polkadot bir günde yaklaşık %5 artarken, Ethereum 1.700 doları geri alarak haftalık en yüksek seviyesine sıçradı.

ETH Yerel Zirvesinde

Alternatif kripto paralar haftanın ortasında bazı düşüşler kaydetti ancak sonraki birkaç gün içinde yörüngelerini tersine çevirdi.

Ethereum, birkaç kez 1.600 dolara düşerek acı çekti. Ancak dün 1.650 dolara sıçradı ve %3.5’lik bir artış ikinci en büyük kriptoyu 1.700 doların üzerine çıkardı. Bu, bir haftadan biraz fazla bir süredir görülen en yüksek ETH seviyesi.

Ayrıca, ticaret çifti 3 ayın en yüksek seviyesinde olduğu için ETH BTC’ye karşı da yükseldi.

Daha büyük alt borsalardan Polkadot, Avalanche ve Ethereum Classic, günlük yaklaşık % 5-6 artışla en fazla kazancı elde etti. Orta büyüklükteki alt değerlerden en çok NEAR Protocol ve Filecoin arttı. İkisi de çift haneli yükseldi.

Kripto piyasa değeri birkaç milyar daha ekledi ve 1,1 trilyon dolara ulaştı.

Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) Karşısında 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Yükseldi! 3

Bitcoin 23 Bin Dolarda Takıldı

Altcoinler son birkaç günde dalgalanırken, Bitcoin ise nispeten hareketsiz kaldı. Birincil kripto, Temmuz sonunda 24.600 doların üzerine (birden fazla haftanın en yüksek seviyesi) sıçramıştı, ancak orada başarısız oldu ve geri çekilmeye başladı.

Sonraki birkaç gün, Bitcoin 23.000 doların altına düştü. Ancak, varlık nihayetinde bu seviyenin etrafına yerleşti ve orada kaldı. Beklendiği gibi, şimdi de bu çizginin hemen üzerinde işlem görüyor.

Çoğu altcoin, Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye devam ettiğinden, ikincisinin hakimiyeti bir darbe aldı. Metrik %41’in altında ve hatta %40’ın altına düşmeye yakın.

Aynı zamanda, BTC’nin piyasa değeri 450 milyar doların hemen altında kaldı.

bitcoin Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) Karşısında 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
39

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) Karşısında 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!