Waves, Likidite Sorunun Çözümü İçin Yeni Planını Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi hemen hemen her alanda boy göstermeye başladı. Bu durum Blockchain platformlarına ilgiyi artırdı. Var olan Blockchain platformları önemli bir hale geldi. Bunlardan biri de Waves. Likidite kriziyle boğuşan Layer 1 Blockchain platformu Waves, kendi borç verme protokolü Vires Finance’te canlanma planını desteklemek için oy kullandı.

Borç Verme Platformu Vires Finance, Geri Ödeme Planını Açıkladı

Waves topluluğu, Waves’in birincil kredi platformu Vires Finance platformunda yaşanan likidite sorununu çözmek için oy kullandı.

Oylamadaki katılımcıların dörtte üçünden fazlası, “DeFi Canlandırma Planı” olarak adlandırılan çözüm planını onaylama kararı aldı.

Bu karar ile birlikte, Vires Finance platformunda USDT veya USDC cinsinden 250 bin dolardan fazla parası kalan kullanıcılar, paralarını ya anında çekmek ya da likidite krizi sonlandıktan sonra çekmek için talepte bulunabilecek.

İlginizi çekebilir: Solana Cüzdanlarının Başı Dertte, Varlıklar Çalınıyor

Bunun platforma gönderilen para çekme taleplerini azaltması ve böylece likidite krizini hafifletmesi bekleniyor.

Yeni planın onaylanmasıyla birlikte, parasını platformdan hemen çekmek isteyen kullanıcıların pozisyonu USDN cinsinden kapatılacak. USDN’ler için 365 günlük bir bekleme dönemi olacak ve kullanıcılara fazladan yüzde 5’lik bir bonus ödenecek.

Vires Finance’te kullanılan ve algoritmik bir stablecoin olan USDN, nisan ayında dolar ile arasındaki sabit oranı kaybetmişti. Bu olay USDN’nin piyasa değerinde 200 milyon dolarlık bir küçülmeye ve Vires Finance’in bir likidite krizine girmesine yol açtı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Waves, Likidite Sorunun Çözümü İçin Yeni Planını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!