Bitcoin, 20 bin Doların Altında 7 Günün En Düşük Seviyesine Düştü: UNI, Kimlik Avı Saldırısının Ortasında %8 Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 20.000 doların altında haftalık en düşük seviyeye düştüğü için ayılar şehre geri döndü. UNI’nin yarışa öncülük etmesiyle altcoinler de sıkıntı çekiyor.

Olumsuz fiyat gelişmeleri son 24 saat içinde devam etti ve bitcoin 20.000 doların altında bir haftadaki en düşük konumuna geriledi. Altcoinler, son kimlik avı saldırısının ardından ETH’nin %7 ve UNI’nin %8 oranında düşmesiyle daha iyi durumda değil.

Bitcoin Haftalık Düşük Görüyor

Sadece birkaç gün önce, birincil kripto para birimi yükseldi ve (Bitstamp’ta) 22.400 $ ‘lık çok haftalı bir zirve çizdi. Topluluk bir adım daha atmaya hazırlanırken durum değişti ve BTC yavaş yavaş değer kaybetmeye başladı.

Hafta sonu sakinleşti ve çoğunu 21.500 dolar civarında yatay işlem yaparak geçirdi. Ancak Pazar günü sona yaklaşırken yeniden dampinge başladı ve dün 20.000 dolara düştü.

Boğalar ilk başta bu gıpta edilen seviyeyi savundu, ancak saatler önce verdi. Bu nedenle, Bitcoin bunun altına düştü ve 5 Temmuz’dan bu yana en düşük fiyat noktası olan 19.500 dolara kadar düştü.

Şu an itibariyle varlık bu seviyenin birkaç yüz dolar üzerinde duruyor, ancak piyasa değeri 375 milyar dolara düştü.

Bitcoin, 20 bin Doların Altında 7 Günün En Düşük Seviyesine Düştü: UNI, Kimlik Avı Saldırısının Ortasında %8 Düştü! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

En son fiyat düşüşü, Wall Street yatırımcılarının çoğunluğunun, nihai olarak 30.000 dolara yükselmeden önce 10.000 dolara daha fazla düşüş öngörmesiyle geldi.

CoinShares’in CSO’su, henüz trendin tersine döndüğüne dair bir işaret olmadığı için kripto kışının sonuna yakın olmadığını söyledi.

Altcoinler Yeniden Kırmızıya Döndü

Altcoinler güneye doğru giderken BTC’yi takip etti ve Ethereum olumsuz eğilime öncülük ediyor. İkinci en büyük kripto para, son 24 saatte %7’den fazla düştü ve 1.050 dolara yakın. Bitcoin’e benzer şekilde, ETH de günler önce 1.250 doların üzerinde birkaç haftanın en yüksek seviyesindeydi.

Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu’dan daha büyük fiyat düşüşlerinden daha dikkate değer fiyat düşüşleri geliyor. Daha mütevazı olmakla birlikte, BNB, Ripple, Tron ve LEO da günlük ölçekte kırmızı renktedir.

Uniswap, protokolüne yönelik son phishing saldırısının ardından en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor. UNI %8 düştü ve 5.5$’ın biraz üzerinde işlem görüyor.

Kripto piyasa değeri bir günde 40 milyar dolar daha azaldı ve 900 milyar doların oldukça altında.

bitcoinBitcoin, 20 bin Doların Altında 7 Günün En Düşük Seviyesine Düştü: UNI, Kimlik Avı Saldırısının Ortasında %8 Düştü! 4

Endüstri Haberleri

KuCoin CEO’su, şirketinin Coinbase, CryptoCom, Bybit ve diğer borsalara benzer personeli işten çıkarmak zorunda olduğuna dair son söylentileri yalanladı.

Voyager Digital, müşterilerinin hepsinin platformunda sahip oldukları tüm kriptoları alamayacağı konusunda uyardı .

Yakın tarihli bir mahkeme dosyası, Su Zhu ve Kyle Davis’in 3AC’nin tasfiye sürecinde işbirliği yapmadığını iddia etti.

Son kripto piyasası çöküşü, Finansal İstikrar Kurulunu küresel bir düzenleyici çerçeve önermeye sevk etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
50

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, 20 bin Doların Altında 7 Günün En Düşük Seviyesine Düştü: UNI, Kimlik Avı Saldırısının Ortasında %8 Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!