Hive Blockchain Haziran Ayında 278,5 Bitcoin Çıkarttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto madencilik şirketi Hive Blockchain, Haziran 2022 dönemi kripto madencilik faaliyet raporunu yayımladı. Rapora göre Hive Blockchain geçtiğimiz ay yaklaşık değeri 5.8 milyon dolar olan 278.5 Bitcoin (BTC) çıkarttı.

Hive Blockchain, Bitcoin ve Ethereum Madencilik Raporunu Yayımlandı

Hive Blockchain, Haziran 2022 döneminde 278.5 Bitcoin (BTC) ve 2.542 Ethereum (ETH) ürettiğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, şirketin şu an itibariyle 3.239 Bitcoin (BTC) ve 7.667 Ethereum (ETH) varlığı bulunuyor. Hive Blockchain ayrıca, Bitcoin madenciliği hash oranını saniyede 2.17 exahash’tan (EH/s) 2.24 EH/s’ye yükselttiğini belirtti.

İlginizi çekebilir: Celsius Network, Maker’a Olan Bitcoin Borcunu Ödedi

Şirket tarafından yapılan açıklamada, bazı madencilik donanımlarının daha yüksek olan yaz sıcaklığı nedeniyle ortaya çıkabilecek optimizasyon sorunlarını gidermek için geçici olarak çevrimdışı moda alındığı belirtilirken, Ethereum madencilik kapasitesinin ayın başında 6,26’dan (TH/s) 6,0 TH/s’ye yükseldi. Hive Blockchain CEO’su Frank Holmes konu hakkında daha önce “kripto kışlarını” atlattığı için son zamanlarda piyasa oynaklığını yönetebildiklerini açıklamıştı. Holmes’e göre kripto madencilik şirketi, “tamamen kaldıraçsız olan güçlü bir Bitcoin ve Ethereum bilançosunu korumak için” çaba sarf etti. Şirket CEO’su ayrıca şirketin nakit akışının pozitif konumda olmaya devam ettiğini ve Kanada Bankasına yüzde 4’ten daha az faizle uzun vadeli bir gayrimenkul ipoteği dışında önemli bir borcunun olmadığını belirtti. Holmes son olarak şu ifadeleri kullandı:

Tedbirliyiz, yeni fırsatları arıyoruz ve Bitcoin ve Ethereum’un tüm aşırı kaldıraçlı oyuncular işten atıldıktan sonra tekrar gelişmek için hayatta kalacağına olan inancımızda kararlılığımızı koruyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hive Blockchain Haziran Ayında 278,5 Bitcoin Çıkarttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!